Spring naar content

Nieuws

RSS

Nieuwe noodverordening regio Haaglanden per 29 september 2020

Naar aanleiding van de extra coronamaatregelen in de regio Haaglanden, is er op 29 september een nieuwe noodverordening gepubliceerd.
Lees meer

Bibliotheek Oostland bezorgt nog steeds aan huis

Nu er weer nieuwe coronamaatregelen van kracht zijn. Benadrukt bibliotheek Oostland nogmaals dat leden, die niet naar een bibliotheekvestiging kunnen komen, boeken aan huis kunnen laten bezorgen.
Lees meer

Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen

Tijdens een persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Lees meer

Voorbereiding ontwikkeling Centrumlijn Zuid

In Pijnacker wordt hard gewerkt aan de wijk Pijnacker Zuid. De wijk bestaat uit drie delen: Tolhek, Keijzershof en Centrumlijn. Tolhek is afgerond en Keijzershof is nog in aanbouw. De uitgangspunten zijn vastgesteld door de raad en de voorbereidingen voor Centrumlijn lopen: het kappen van bomen, bodemonderzoek en sanering van de grond.
Lees meer

Kies voor duurzame zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bron voor duurzame energie, maar niet altijd worden de panelen ook duurzaam geproduceerd. Met de ‘Low carbon’ panelen heeft u naast kwaliteit ook duurzaam geproduceerde panelen. Bij de productie komt er een minimale hoeveelheid CO2 vrij. Zo bent u dubbel goed bezig!
Lees meer

Een schone buurt zonder hondenpoep

Hondenbezitters, houd onze omgeving schoon! Neem altijd een zakje mee als u uw hond uitlaat en ruim hondenpoep op. Ook op een uitrenveld. In de gemeente controleren handhavers op wisselende plekken.
Lees meer

Raadsvergaderingen live volgen

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus kunt u de raadsvergaderingen niet in de raadzaal bijwonen. U kunt ze wel live volgen.
Lees meer

Nieuwe wethouder benoemd

Marieke van Bijnen is tijdens de raadsvergadering van donderdag 24 september beëdigd als nieuwe wethouder van onze gemeente. Zij volgt hiermee de afgetreden wethouder Hanneke van de Gevel op. De portefeuilleverdeling binnen het college moet nog plaatsvinden en wordt op een later moment bekend gemaakt.
Lees meer

Meldplicht samenkomsten meer dan 50 personen

Vanaf 20 september 2020, 18:00 uur, geldt er in gemeente Pijnacker-Nootdorp een meldplicht voor organisatoren van samenkomsten met meer dan 50 personen. De melding doet u uiterlijk 48 uur van te voren.
Lees meer

Oostlanddag 2020 op woensdag 7 oktober van 10.30 – 12.00 uur

De Oostlanddag 2020 gaat door! Op woensdag 7 oktober, van 10.30 – 12.00 uur, voor alle ondernemers uit regio Oostland. Dit jaar een hele speciale ochtendeditie. Op een manier die helemaal past bij deze tijd.
Lees meer

Woensdag 7 oktober wijkschouw 's-Gravenhout

Woensdag 7 oktober houdt de gemeente vanaf 19.00 uur een wijkschouw in ‘s-Gravenhout. Aanmelden kan tot en met 4 oktober.
Lees meer

Gebiedsvisie Hart van Nootdorp: laat uw stem ook horen!

In het hart van Nootdorp, rondom de voormalige brandweerkazerne aan de Koningin Julianastraat, worden diverse locaties herontwikkeld. We willen graag dat u, als omwonende, sporter, leerling, ouder of anderszins betrokkene, met ons meedenkt. Tussen 18 en 27 september kunt u een online vragenlijst invullen.
Lees meer

Nieuwe noodverordening regio Haaglanden per 20 september 2020

Op 20 september 2020 is een nieuwe noodverordening in werking getreden in de Veiligheidsregio Haaglanden.
Lees meer

Meer maatregelen corona voor regio Haaglanden

Onder meer in de regio Haaglanden raken steeds meer mensen besmet met het coronavirus. Het rijk heeft daarom vrijdagavond 18 september aangekondigd dat er nieuwe maatregelen worden genomen in zes veiligheidsregio’s, waaronder Haaglanden, zodat minder mensen besmet raken.
Lees meer

Gemeente stimuleert elektrisch vervoer

De komende jaren neemt het elektrisch rijden sterk toe. Daar wil de gemeente op voorbereid zijn. Daarom willen we alvast parkeerplaatsen vastleggen waar in de toekomst elektrische auto’s opgeladen kunnen worden.
Lees meer

Nationale sportweek van 18 tot en met 27 september

Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september is het de Nationale Sportweek. Sportclubs, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en beweging in het hele land organiseren dan sportieve activiteiten.
Lees meer

Vrijdag 18 september werkzaamheden aan website

Vrijdag 18 september vindt er een upgrade plaats van de digitale formulieren op onze website. Hierdoor zijn de digitale formulieren vrijdag 18 september vanaf 09.00 niet meer beschikbaar.
Lees meer

Hoogseweg afgesloten bij Klapwijk

Vanaf donderdag 10 september 2020 is de toegang tot de Hoogseweg van en naar Klapwijk gesloten voor alle motorvoertuigen. De Hoogseweg is alleen te bereiken vanaf de Zijdeweg of de Kleihoogt.
Lees meer

Hoe goed bent u met geld?

Heeft u al grip op de knip? Of zin in een leuke activiteit? In de week van 21 tot 26 september kan iedereen meedoen aan verschillende (veelal kosteloze) activiteiten). De activiteiten zijn georganiseerd door de partners van SBJ SamenSterk
Lees meer

Samenwerken om schulden te voorkomen

Negen samenwerkende organisaties hebben de handen ineen geslagen om inwoners te helpen die hulp nodig hebben op financieel gebied.
Lees meer

Drie nieuwe elektrische voertuigen

Sinds kort beschikt het Servicebedrijf van Pijnacker-Nootdorp over drie nieuwe elektrische voertuigen. Deze zijn vooral bedoeld voor het legen van openbare afvalbakken.
Lees meer

Ontwerpwijzigingsplan en Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Reesloot ter inzage

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan en het Ontwerpbesluit hogere grenswaarden plan Reesloot 10 in Pijnacker vanaf donderdag 10 september 2020 zes weken digitaal ter inzage is.
Lees meer

Vul de vragenlijst over vrijwilligerswerk in

Dat vrijwilligerswerk ontzettend belangrijk is, dat wordt tijdens de coronacrisis extra duidelijk. Mensen zetten zich in deze crisistijd op allerlei manieren vrijwillig in. In samenwerking met vrijwilligerscentrales in regio Haaglanden, doet de SWOP onderzoek naar vrijwilligerswerk in coronatijd.
Lees meer

Ook een zonne-aandeel kopen?

Na positieve resultaten van het eerste zonnepanelen-dak van de Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp, komen er twee daken bij. Alle inwoners uit de gemeente kunnen zich inschrijven bij de coöperatie.
Lees meer

Maandelijks collegespreekuur stopt tijdelijk

Voor onbepaalde tijd stopt het maandelijkse collegespreekuur. Heeft u een vraag? Maak dan een afspraak.
Lees meer

Open monumentendag 12 en 13 september

Dit jaar is Open Monumentendag op zaterdag 12 en zondag 13 september en de gemeente Pijnacker-Nootdorp doet mee! In onze gemeente staan meer dan honderd gemeentelijke- en rijksmonumenten, waaronder kerken, molens en woonhuizen, die het hele jaar door van buitenaf te bewonderen zijn.
Lees meer

Vakantiemaatjes doorslaand succes

De zomervakantie zit er weer op en Jong Perspectief kan terugkijken op een geslaagd nieuw project, Vakantiemaatjes. Inspelend op de coronacrisis en de vakantieactiviteiten die voor veel gezinnen niet doorging, nam Jong Perspectief het initiatief om Vakantiemaatjes als extra project aan te bieden
Lees meer

Expositie 75 jaar vrijheid

Van maandag 7 september tot maandag 5 oktober 2020 is er een expositie van tien bijzondere kunstwerken van negen lokale kunstenaars te bewonderen in het Emmaparkje langs de Oostlaan in Pijnacker
Lees meer

Met energie aan de slag!

Voor huiseigenaren zijn er verschillende mogelijkheden om direct te starten met energiemaatregelen. Het is per huishouden mogelijk om soms tot wel € 300,- per jaar te besparen op de energierekening. De gemeente wil hierbij helpen.
Lees meer

Beleidsregels kinderopvang

het college heeft op 18 augustus 2020 nieuwe beleidsregels vastgesteld voor de gemeentelijke taken voor de kinderopvang.
Lees meer

Rij MONO

Door social media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zeker als u met een smartphone in de auto of op de fiets stapt. Elke keer als u een berichtje ontvangt, raakt u even afgeleid.
Lees meer

Het Nieuwe Inzamelen gaat verder

Pijnacker-Nootdorp gaat voor een duurzaam afvalbeleid. Doel is meer afval scheiden, zodat we minder restafval over houden. Dat is de basis van het Nieuwe Inzamelen. Nog dit jaar, we verwachten vanaf eind oktober, gaan een aantal wijken over op dit nieuwe systeem van afval inzamelen.
Lees meer

Stormschade of wateroverlast: wie belt u dan?

Stormschade of wateroverlast: wie bel je dan? Alleen bij acuut gevaar: bel alarmnummer 112. Geen acuut gevaar: neem contact op met de gemeente.
Lees meer

Iepziekte slaat toe: bomenkap is nodig

In onze gemeente zijn op diverse locaties zieke iepen gevonden. De zieke bomen zijn goed te herkennen omdat ze weinig tot geen blad meer hebben. Ook hebben we de bomen inmiddels voorzien van een rode stip op de stam. Binnenkort worden de iepen gekapt.
Lees meer

De scholen gaan weer beginnen

Volgende week gaan de kinderen weer naar de basis- en voortgezet onderwijs. Met de campagne "De scholen zijn weer begonnen" vragen we automobilisten rekening te houden met de kinderen in het verkeer.
Lees meer

Coronaregels weer aangescherpt

Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rond het coronavirus in ons land. Sinds 6 augustus is het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen verder toegenomen. Als we niet oppassen, zijn we binnen afzienbare tijd weer terug bij af. Daarom heeft het kabinet aanscherpingen aangekondigd.
Lees meer

Burgemeester Ravestein: "Ook ik vraag u: hou vol!"

We hebben veel van onze vrijheden teruggekregen door ons te houden aan een aantal basisregels. En heel veel mensen houden zich gelukkig nog aan deze regels. Maar helaas zijn er ook steeds meer mensen die het moeilijk vinden om zich hieraan te houden.
Lees meer

Klachten? Maak (online) een afspraak voor een coronatest

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk? Laat u dan testen op het coronavirus.
Lees meer

Terug uit land met oranje reisadvies? Blijf in 10 dagen in thuisquarantaine

Kom je terug uit een land met oranje reisadvies vanwege corona? Dringend advies: blijf 14 dagen in thuisquarantaine.
Lees meer

Herdenking oorlogsslachtoffers Nederlands-Indië

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden officieel eindigde. Dit wordt op zaterdag 15 augustus centraal herdacht bij het Indisch Monument in Den Haag. Tegelijkertijd herdenken we dan alle slachtoffers van de oorlog tegen Japan en de Japanse bezetting van Nederlands-Indië.
Lees meer

Pas op! Hoger risico natuurbranden door droogte

Het is al langere tijd droog in de natuur. Het risico dat een natuurbrand ontstaat is groter. Terreineigenaren, natuurbeheerders en hulpdiensten zijn in deze periode extra alert. Maar ze vragen ook uw medewerking om de gevolgen van natuurbrand te voorkomen of te beperken.
Lees meer

Het blijf nog even warm, neem maatregelen

De afgelopen dagen hadden we te maken met extreem warm weer voor Nederlandse begrippen. En met temperaturen boven de 30 graden lijkt het vandaag en morgen opnieuw goed warm te worden. Zeker voor kwetsbare groepen mensen brengt aanhoudend warm weer meer gezondheidsrisico's met zich mee. Neem daarom maatregelen tegen de zon en let extra op uw kwetsbare medemens.
Lees meer

Regio Haaglanden scherpt coronaregels aan

Vanaf 10 augustus 2020 geldt een nieuwe noodverordening in de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH).
Lees meer

Kersten nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen

Met ingang van 1 september 2020 is Kersten Hulpmiddelenspecialist de nieuwe leverancier voor Wmo-hulpmiddelen.
Lees meer

Koninklijke onderscheiding voor de heer Knijnenburg

Op dinsdagavond 4 augustus jl. heeft burgemeester Francisca Ravestein in Het Witte Paard in Nootdorp een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer M.J. (Marcel) Knijnenburg. De heer Knijnenburg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees meer

Gratis juridisch advies voor inwoners Pijnacker-Nootdorp

Heeft u een geschil met uw werkgever? Komt u er niet uit met uw verhuurder? Of wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van uw gemeente? Maar heeft u niet de financiële middelen om een advocaat in te schakelen? Dan kunt u bij Stichting Wetswinkel Delfland terecht voor vrijblijvend juridisch advies.
Lees meer

Winnaar kunstwerk bekend!

De winnaar van het winnende kunstwerk is bekend! De inwoners van Pijnacker-Nootdorp hebben gekozen uit acht kunstwerken. Na een spannende verkiezing waarbij 669 stemmen werden uitgebracht is het kunstwerk Flying Fish van Sabina van Eps als winnaar gekozen.
Lees meer

Maak het inbrekers niet te makkelijk tijdens de vakantie

Het is weer zomervakantie. Veel mensen gaan op vakantie of een dagje uit. Het is ook de tijd waarin inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn of omdat ze een raam open zien staan.
Lees meer

In thuisquarantaine bij aankomst in Nederland

Reist u (terug) naar Nederland? Bekijk dan voor vertrek het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) voor het land waaruit u vertrekt op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Daarin leest u of u het dringende advies krijgt 14 dagen in thuisquarantaine te gaan bij aankomst in Nederland.
Lees meer

Veiligheidsregio: "Houd je aan de coronarichtlijnen"

De voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden, Jan van Zanen, roept inwoners en ondernemers op de richtlijnen van het RIVM te blijven opvolgen.
Lees meer

Wat vindt u van het Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp Magazine?

De redactie van het Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp magazine wil graag van u weten hoe u over het blad denkt. Vul vandaag nog de korte vragenlijst in.
Lees meer

Verbreding Delftsestraatweg

In de praktijk blijkt de aangelegde weg nu net te smal voor grote vrachtwagens, wat de veiligheid niet ten goede komt. We gaan de weg daarom toch iets breder maken. Het werk wordt uitgevoerd in de week van 24 augustus.
Lees meer

Maaibeleid gemeente

Maaien ligt gevoelig en iedereen heeft er wel een mening over: te veel, te weinig, onveilig, slordig, te laat, te vroeg, onkruid, ongedierte. Vooral over de plekken waar ecologisch beheer plaats vindt is veel te doen.
Lees meer

Website haaglandenveilig.nl vernieuwd

De website van haaglandenveilig.nl is vernieuwd. Daar staat informatie over risico’s in de regio Haaglanden. Dat zijn soms onderwerpen waar u misschien zelf niet zo snel aan denkt.
Lees meer

Drukte bij de balies in het gemeentehuis

Op dit moment is het erg druk bij de balies in het gemeentehuis. Door de coronamaatregelen kunnen er maar een beperkt aantal balies open.
Lees meer

Stankoverlast door brand in Vlaardingen

In verband met (na-)bluswerkzaamheden bij een afvalverwerkingsbedrijf in Vlaardingen kan er stankoverlast zijn in een deel van de regio Haaglanden, met name in de omgeving Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer.
Lees meer

Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp Magazine

Het nieuwe Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp Magazine is gisteren op de deurmat gevallen bij alle huis-aan-huis adressen in Pijnacker-Nootdorp. Het magazine staat vol met verhalen van, door en voor PN’ers.
Lees meer

Nieuwe Zijdeweg maakt Pijnacker beter bereikbaar

Vandaag openden drie lokale ondernemers in hun grote vrachtwagens samen met gedeputeerde Floor Vermeulen en wethouder Ilona Jense de Zijdeweg in Pijnacker. Deze oostelijke randweg bij Pijnacker is van grote waarde voor de bereikbaarheid en de ontsluiting van oostelijk Pijnacker binnen de regio en de gemeente.
Lees meer

Opening Zijdeweg, verbod voor vrachtverkeer Hoogseweg

Donderdag 16 juli wordt de Zijdeweg geopend. Deze oostelijke randweg bij Pijnacker sluit aan op de Hoogseweg. Daardoor is het voor vrachtverkeer van de tuinbouwbedrijven niet meer nodig om door Klapwijk te rijden.
Lees meer

Start aanleg nieuwe sportvelden

Deze zomer gaan we de buitensportaccommodaties verder opknappen. En starten we met de aanleg van nieuwe sportvelden.
Lees meer

Oproep aan ondernemers. Help ons om onze dienstverlening te verbeteren

Wij zijn op zoek naar ondernemers die willen plaatsnemen in een klankbordgroep. Deze klankbordgroep komt in het komende halfjaar een aantal keer samen. De centrale vraag waarmee we aan de slag gaan is ‘Hoe kan de gemeente haar dienstverlening aan ondernemers verbeteren?
Lees meer

Seminar ‘Employer branding in tijden van corona’

Om ondernemers in de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal te helpen en te ondersteunen wordt er op donderdag 16 juli, van 16.30 tot 17.30, een online seminar ‘Employer branding in tijden van corona’ georganiseerd.
Lees meer

Reactie van het college op het vertrek van wethouder van de Gevel

Het college van burgemeester en wethouders betreurt het vertrek van de wethouder Hanneke van de Gevel.
Lees meer

Woonvisie Pijnacker-Nootdorp 2020-2030 vastgesteld

25 juni 2020 is de Woonvisie Pijnacker-Nootdorp 2020-2030 vastgesteld. De Woonvisie beschrijft hoe we de kwaliteit van wonen de komende 10 jaar willen behouden en versterken.
Lees meer

Het Nieuwe Inzamelen voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp gaat voor een duurzaam afvalbeleid. Doel is meer afval scheiden, zodat we minder restafval over houden. In 2020 gaan we stapsgewijs over op het Nieuwe Inzamelen. We zijn nu bezig met het locatieplan voor ondergrondse afvalcontainers.
Lees meer

Vestia verkoopt vastgoed Pijnacker-Nootdorp aan Staedion

Op 3 juli ondertekenden Vestia en Staedion het koopcontract voor al het vastgoed van Vestia in Pijnacker-Nootdorp. Het gaat om ruim 1.340 verhuureenheden, waaronder ruim 1.070 zelfstandige woningen, bedrijfs- en zorgvastgoed, voor het grootste deel in Nootdorp.
Lees meer

Isolatiesubsidie

Dankzij de verhoogde isolatiesubsidie; Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), krijgt u tussen 1 juni en 31 december, ongeveer 30% van uw investering terug.
Lees meer

Start voorbereiding ontwikkeling Centrumlijn Zuid

Nu de gemeenteraad de uitgangspunten voor de ontwikkeling heeft vastgesteld, kunnen ook de voorbereidingen voor Centrumlijn zuid starten: het kappen van bomen, bodemonderzoek, sanering van de grond en aansluitend de voorbelasting.
Lees meer

Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen 3 juli 2020

Op vrijdag 24 april jl. kon de Lintjesregen niet doorgaan vanwege het coronavirus. Burgemeester Francisca Ravestein heeft op die dag alle mensen telefonisch op de hoogte gesteld dat zij voorgedragen waren voor een Koninklijke Onderscheiding en dat de aanvraag is gehonoreerd.
Lees meer

Laatste steen Pijnacker-Noord: nu is het echt klaar!

Het is zover: na 10 jaar is de herinrichting van Pijnacker-Noord is klaar. Buurt voor buurt kreeg de wijk nieuwe riolering en een mooie en groene inrichting. Met de stenen bollen aan de Acacialaan legde wethouder Ilona Jense samen met Koos van der Elst en Joop van den Berg namens wijkvereniging Pijnacker-Noord ‘de laatste steen’.
Lees meer

Bestrijding van de eikenprocessierups

Bijna elke gemeente in Nederland kreeg de afgelopen jaren steeds meer te maken met de eikenprocessierups. De aandacht voor deze rups is onder meer groot, omdat de het voor huidirritatie bij de mens kan zorgen.
Lees meer

Nieuwe website gemeente Pijnacker-Nootdorp

Welkom op de nieuwe website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Onze website heeft een nieuw uiterlijk en een andere opbouw, meer van deze tijd. U kunt nog sneller vinden wat u zoekt, want de meest gezochte zaken staan op de homepagina. Ook is de website toegankelijker geworden.
Lees meer

Digitale nieuwsbrief

Nooit meer het wekelijkse gemeentenieuws missen? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief!
Lees meer

Bent u BOB? Dan o% op!

Lekker uit eten gaan, op een terras zitten, een drankje drinken, het mag allemaal weer. Behalve als u de BOB bent. Denk dan eerst aan veilig thuiskomen voordat u bijvoorbeeld bier of wijn drinkt.
Lees meer

Regels voor het parkeren van caravans

De zomer(vakantie) is in aantocht. Dat is goed te zien aan het toenemende aantal geparkeerde caravans en vouwwagens in Pijnacker-Nootdorp. Deze m ogen drie dagen op de openbare weg staan.
Lees meer

Staatsbosbeheer organiseert boswachtersspreekuren

Tijdens de werkzaamheden worden zieke essen verwijderd. De essen zijn aangetast door de essentakziekte, dit betekent dat de bomen ernstig verzwakt zijn en onverwachts kunnen omvallen. Om recreanten en omwonenden zo goed mogelijk te informeren zijn er boswachtersspreekuren georganiseerd.
Lees meer

Per 1 juli: anderhalve meter blijft de norm

Minister-president Rutte liet in een persconferentie vanavond weten dat we opnieuw een stap vooruit kunnen zetten in de corona-aanpak. We gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen. Anderhalve meter afstand blijft de norm.
Lees meer

Overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) verlengd

Op 20 mei maakte het kabinet bekend dat de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) - met aangepaste voorwaarden - met vier maanden wordt verlengd tot eind september.
Lees meer

Informatie voor arbeidsmigranten

n onze gemeente werken veel arbeidsmigranten tijdelijk in o.a. de glastuinbouw. Ook zij hebben behoefte aan informatie over het coronavirus. Alle maatregelen zijn in verschillende talen vertaald voor posters, maar ook video’s.
Lees meer

Uitstel gemeentelijke belastingen voor ondernemers (COVID-19)

Bent u ondernemer in Pijnacker-Nootdorp en wordt u getroffen door de landelijke maatregelen met betrekking tot het coronavirus? Dan kunt u voor de gemeentelijke heffingen een aanvraag doen voor een betalingsregeling op maat of uitstel van betaling.
Lees meer

Platform Jobport voor ondernemers in Tozo

Onder de noemer ‘Pijnacker-Nootdorp werkt door’ wil de gemeente Pijnacker-Nootdorp ondernemers in de Tozo weer snel op weg helpen. Deze ondernemers kunnen daarom kosteloos gebruik maken van de Jobport App, een vacature- en loopbaanportaal.
Lees meer

Tegemoetkoming in loonkosten voor werkgevers (NOW)

De Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) vervangt de regeling Werktijdverkorting.
Lees meer

KvK Coronaloket

Op de website van de Kamer van Koophandel (KvK) vindt u een overzicht van alle regelingen. De KvK heeft ook een telefonisch coronaloket geopend. Hier kunt u terecht met vragen.
Lees meer