Terug naar het overzicht

Vakantiemaatjes gezocht!

Wilt u een kind een onvergetelijke vakantie bezorgen en leuke activiteiten ondernemen? Jong Perspectief zoekt vakantiemaatjes! Een kort traject waar u als maatje wordt ingezet tijdens de zomervakantieweken.

U wordt één op één gekoppeld aan een kind of jongere in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Deze jongeren kunnen om verschillende redenen zelf niet op vakantie, door het ontbreken van financiële middelen en/of  door de gezinssituatie (kwetsbare gezinnen, overbelasting ouders).

Minimaal 3 weken

Als vakantiemaatje wordt je minimaal 3 weken van de zomervakantieweken ingezet en spreekt u 1 á 2 keer per week af met de jongere. Samen met de jongere bespreekt u wat jullie leuk vinden om te gaan doen. Koken, fietsen, museumbezoek, voetballen, naar een pretpark of kinderboerderij. Alles is mogelijk. Als vakantiemaatje krijgt u ook een kleine vergoeding aangeboden. Aan het einde van de zomervakantie is er een leuke afsluitende groepsactiviteit met alle vakantiemaatjes.  

Begeleiding

U wordt begeleid door één van de medewerkers van Jong Perspectief en volgt vooraf een introductie bijeenkomst. Samen met de medewerker maakt u kennis met uw vakantiemaatje.

Meer informatie

Meer informatie staat op www.jongperspectief.nl/vakantiemaatjes.

jongen in een kano