Terug naar het overzicht

Spelenderwijs solliciteren bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp

In de krappe arbeidsmarkt van tegenwoordig is het vaak moeilijk om geschikte kandidaten voor een functie te vinden. Daarom testen wij een vernieuwende aanpak voor het werven van personeel: de NeurOlympics.

Hoe werkt het?

Na het reageren op de functie worden kandidaten uitgenodigd om de NeurOlympics te spelen. Met de NeurOlympics wordt, op een speelse wijze, bepaald waar kandidaten in uitblinken. De NeurOlympics bestaan uit vier verschillende spellen, elk met een speelduur van ongeveer 10 tot 15 minuten. Elk spel evalueert verschillende cognitieve vaardigheden, zoals werkgeheugen, anticipatievermogen, controle en aandachtsvermogen.

Na het voltooien van de NeurOlympics krijgt de kandidaat zijn of haar persoonlijke breinprofiel te zien en kunnen wij beoordelen of de kandidaat aansluit bij het gewenste profiel.

Solliciteer en speel de game

De NeurOlympics wordt ingezet bij vijf verschillende vacatures. Daarna kijken we of dit element vaker gaan gebruiken in ons sollicitatieproces. De eerste vacature staat nu online. Is deze baan wat voor jou? Solliciteer en speel de NeurOlympics: www.werkenbijpijnacker-nootdorp.nl/vacatures-neurolympics.

brain profile