Terug naar het overzicht

Seminar ‘Employer branding in tijden van corona’

Het zijn bijzondere tijden. Gelukkig geldt voor steeds meer sectoren dat ze weer op gang komen. Dit betekent ook dat de vraag naar goede medewerkers weer zal toenemen. Het vinden, binden en boeien van goede medewerkers was voor de coronacrisis soms al een uitdaging. Door corona is deze uitdaging er zeker niet eenvoudiger op geworden.

Donderdag 16 juli

Om ondernemers in de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal te helpen en te ondersteunen wordt er op donderdag 16 juli, van 16.30 tot 17.30, een online seminar ‘Employer branding in tijden van corona’ georganiseerd.

Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van de doe-agenda van de landelijke aanpak Perspectief op Werk. De bijeenkomst is bedoeld voor alle ondernemers die het werkgeversmerk van hun organisatie willen versterken.

Aanmelden

Het seminar wordt verzorgd door Roy Vathorst van RVWebdiensten. Hij deelt op een actieve wijze, slimme tips en praktijkvoorbeelden. Naast Roy komt ook Madelon Jautze, rayonmanager bij Herenbos, voorbij. Zij wordt geïnterviewd door Paul van der Burg, accountmanager bij het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal. Natuurlijk is er tijdens en na afloop van de sessie volop ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden kan via het formulier op de website van VNO-NCW West .
Op de dag zelf ontvangt u een link voor deelname in uw e-mailbox.