Terug naar het overzicht

Jouw tekening op onze kerstkaart?

Alle creatieve basisschoolkinderen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp opgelet! Hou jij van tekenen of schilderen? Doe dan mee aan de tekenwedstrijd om de kerstkaart van de gemeente te ontwerpen.

Waar komt jouw tekening te staan?

Ieder jaar sturen wij een kerstkaart naar externe relaties, zoals burgemeesters en wethouders van andere gemeenten. Dit jaar wil de gemeente de kerstkaart laten ontwerpen door een jonge inwoner. Zou jij dat wel willen zijn? Doe dan mee aan de tekenwedstrijd! De winnende tekening komt op de voorkant van de kerstkaart te staan. Ook wordt de tekening op de website en social media kanalen van de gemeente en in de lokale krant De Telstar/ Eendracht gezet om ook alle inwoners fijne feestdagen te wensen. Wie weet word jij als winnaar gekozen en kunnen de inwoners en relaties van de gemeente genieten van jouw creatie!

Jury

Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een jury om een winnaar te kiezen. Burgemeester Björn Lugthart, wethouder Hanneke van de Gevel en Piet van Adrichem (voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding) zitten in de jury. Zij gaan alle tekeningen bekijken en maken 6 december 2022 de winnaar bekend. De winnaar wordt uitgenodigd en ontvangt van de jury een ingelijste versie zijn/haar ontwerp. Hier wordt een foto van gemaakt en gedeeld bij de berichten van de gemeente en in De Telstar/ Eendracht.

Wat moet je doen?

Kriebelen je handen al om aan de slag te gaan? Pak dan snel een A4-papier, leg deze horizontaal/liggend voor je neer en laat je creativiteit er op los. Je mag maximaal 1 tekening inzenden. Lever jouw creatie vóór 30 november 2022 in bij het gemeentekantoor op het Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Je kan jouw tekening ook opsturen naar:
Gemeente Pijnacker-Nootdorp
T.a.v. de burgemeester
Postbus 1
2640 AA Pijnacker

Vergeet niet op de achterkant van de tekening jouw naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en mailadres te zetten!

Heel veel succes met ontwerpen!

kerstkaart ontwerpen