Terug naar het overzicht

Tijdelijk wonen in 't Hofland

Sinds 2017 verhuurt Rondom Wonen het voormalig verzorgingstehuis ’t Hofland aan woningzoekenden van de wachtlijst en aan statushouders. De combinatie van verschillende mensen in de woongroep werkt goed en men biedt elkaar de helpende hand als dit nodig is.

Kleine wachtlijst

De appartementen worden verhuurd voor een periode van 10 jaar, gerekend vanaf 2017. Op dit moment is er een kleine wachtlijst, die weer aangevuld kan worden. Dit gaat dan om de 1-kamerappartementen, met een gecombineerde woon- slaapkamer en aparte douche/toiletruimte. In de algemene ruimten in het gebouw is er gelegenheid om te koken, de was te draaien en te drogen.

Aanmelden

Ook is er een ontmoetingsruimte met daarin voldoende mogelijkheid om te biljarten, tafeltennis te spelen of tv te kijken en elkaar te ontmoeten. Dus heeft u interesse in een appartement met een tijdelijk huurcontract, dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde bij www.rondomwonen.nl.

1 persoons huishoudens

Rondom Wonen vraagt dan uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum door te geven. De woningen worden alleen verhuurd aan 1 persoons huishoudens die in Pijnacker wonen of gewoond hebben. De kandidaten van de wachtlijst worden op volgorde van inschrijfdatum benaderd. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 015 – 362 05 20.

hofland