Terug naar het overzicht

Enquête onder glastuinbouwondernemers

Om inzicht te krijgen in de behoeften van glastuinbouwondernemers in het Oostland vragen we hen een enquête in te vullen. Is uw bedrijf gericht op het telen van eindproducten, of bent u onderzoeker, transporteur, leverancier van grondstoffen, verpakker van eindproducten of op een andere manier verbonden met de glastuinbouw? Dan horen wij graag wat uw behoeften zijn voor wet- en regelgeving. Ondernemers ontvangen per e-mail een link naar de enquête.

Introductie projectgroep Oostland

De projectgroep Oostland is een samenwerkingsverband tussen de Provincie Zuid-Holland, Glastuinbouw Nederland en de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Waddinxveen, Zuidplas en Lansingerland. Samen vormen zij het ‘Oostland’, onderdeel van Greenport West-Holland. Zij werken toe naar het toekomstbestendig houden van de glastuinbouwsector.

Doel project ‘innovatieve tuinbouwruimte’

In de afgelopen vijf jaar hebben we gezien dat de glastuinbouwsector een enorme innovatiekracht heeft. Die willen we voor het hele Oostland nog beter faciliteren. Eén van de opties die wij als werkgroep verkennen is het realiseren van ruimte voor experimenten. Zo bieden wij bedrijven de mogelijkheid om nieuwe innovaties te ontwikkelen.