Terug naar het overzicht

MAEX Den Haag ondersteunt maatschappelijke initiatieven

MAEX Den Haag stelt met de ‘MAEX Impuls Haaglanden’ € 88.000,- beschikbaar voor initiatieven die maatschappelijke waarden leveren aan de regio Haaglanden, waar ook Pijnacker-Nootdorp onder valt. MAEX Den Haag is een fonds voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken. Dit onderdeel is vaak moeilijk te financieren.  

In 2020 heeft MAEX met Impuls Haaglanden 27 initiatieven gesteund. Dit jaar wil MAEX nog meer initiatieven in de regio Haaglanden helpen om te professionaliseren. In samenwerking met VGEH, Fonds1818 en de Gravin van Bylandt Stichting is het budget voor deze regeling in 2021 verruimd tot €88.000,-. De regeling is aan te vragen vanaf dinsdag 13 april om 10:00 uur.

Donatie aanvragen

Heeft u een initiatief dat maatschappelijke waarde levert in de regio Haaglanden? Meld u dan nu aan voor de MAEX Impuls Haaglanden. U kunt een donatie aanvragen van 500 tot 2500 euro om uw organisatie te versterken. Van 13 t/m 20 april kunnen maatschappelijke initiatieven in de regio Haaglanden een aanvraag doen. Ga voor meer informatie, de voorwaarden en aanvragen naar de website van MAEX Den Haag.