Terug naar het overzicht

Download nu de klantenapps van de winkelcentra

In de winkelcentra Pijnacker Centrum en de Parade Nootdorp is het HYPElab van start gegaan. Tijdens dit HYPElab krijgt winkelpersoneel de gelegenheid om nieuwe technologieën te onderzoeken en er mee te experimenteren. Zij worden daarbij geholpen door studenten van TMO Fashion Business School. Het HYPElab loopt tot einde december 2020. 

Apps van winkelcentra in Pijnacker-Nootdorp

Klantenapps

Voor de bezoekers van de winkelcentra is er ook iets leuks. Onderdeel van het HYPElab zijn namelijk de speciale klantenapps. Hiermee kan de klant met zijn of haar favoriete winkels communiceren, nieuwsberichten ontvangen, punten sparen en verrast worden met coupons. De lokale ondernemers willen op deze manier u bedanken dat u lokaal uw boodschappen doet en de beide centra bezoekt. De Pijnacker Centrum klantenapp is vorige week live gegaan. De Parade Nootdorp app is al eerder dit jaar gelanceerd, maar wordt nu verder getest. Beide apps zijn te downloaden via de App Store of Google Play store. 

Social points sparen

Een unieke feature van de Pijnacker Centrum en Parade Nootdorp apps zijn de ‘social points’. Door als bezoeker lokaal te winkelen bij de deelnemende ondernemers kunt u sparen voor sociale goede doelen. Zo is in de Pijnacker Centrum app een sociaal doel het ondersteunen van de lokale horeca. Ook in de Parade app staan verschillende sociale doelen zoals bijvoorbeeld Stichting Sint Nootdorp. De verschillende lokale goede doelen worden op deze manier door de ondernemers in Pijnacker en Nootdorp in deze moeilijke tijden ondersteund. We doen het immers samen.

Samenwerking

Het Hypelab is een samenwerking tussen Gemeente Pijnacker-Nootdorp, winkeliersvereniging VCP Parade, winkeliersvereniging Pijnacker Centrum, TMO Fashion Business School, De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan en BViva. HYPElab is een onderdeel van Future Proof Retail; zij doen landelijk onderzoek naar hoe de winkelier en haar medewerkers toekomstbestendig zijn en blijven.

Pijnacker Centrum App

Download Pijnacker Centrum App in de App Store
Ontdek Pijnacker Centrum App op Google Play

Parade Nootdorp App

Download Parade Nootdorp app in de App Store
Ontdek Parade Nootdorp App op Google Play