Terug naar het overzicht

Eerste online sportcafé op woensdag 4 november

Politici en sportbestuurders gaan woensdag 4 november met elkaar in gesprek over de impact van Corona op de sportverenigingen. Dit doen zij tijdens het eerste online sportcafé. Helemaal coronaproof dus. Ben jij bestuurder bij een sportvereniging in Pijnacker-Nootdorp en wil jij deze avond jouw vereniging vertegenwoordigen? Meld je dan uiterlijk 27 oktober aan.

Programma

De bijeenkomst start om 19.30 met een woord vooraf van wethouder Peter Hennevanger en de voorzitter van de sportraad Louk Teunissen. Daarna gaan de deelnemers onder leiding van Mirco Rossi, bestuurslid sportraad, in groepjes met elkaar in gesprek. Ervaringen worden gedeeld en tips uitgewisseld. Daarbij staan drie vragen centraal:

• Waar hebben de corona-maatregelen bij jou financieel impact op?
• Wat ga je de komende tijd doen om deze impact te beperken?
• Van wie en waarvoor zou je hulp kunnen gebruiken?

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen aan secretaris.sportraad.p.n@gmail.com. Voor de borrel achteraf wordt gezorgd! Geef daarom in de mail ook aan of je een liefhebber bent van bier, wijn of fris en wat je huisadres is voor de aflevering van de borrel-verrassing. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 27 oktober.