Terug naar het overzicht

Gezocht: ambassadeurs Duurzaamheid

Heeft u ideeën over het verduurzamen van de leefomgeving van Pijnacker-Nootdorp en staat u te springen om deze met andere geïnteresseerden in duurzaamheid te delen? Meldt u dan aan als ambassadeur Duurzaamheid.

Energietransitieplan

Het verduurzamen van onze omgeving is een grote uitdaging. Hoe pakken we dat slim aan en waar beginnen we mee? Al vaker hebben inwoners meegedacht over dit thema tijdens verschillende participatiemomenten. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van het Energietransitieplan waar ruim 700 inwoners van Pijnacker-Nootdorp een bijdrage aan hebben geleverd. Het Energietransitieplan is eind 2021 goedgekeurd door de gemeenteraad maar inwoners kunnen nog steeds meedenken over een duurzame gemeente: In uw eigen wijk via de wijkuitvoeringsplannen of door uzelf aan te melden als ambassadeur Duurzaamheid.

Aanmelden als ambassadeur

Ambassadeurs delen met elkaar ervaringen en kennis in een WhatsApp groep en worden als eerste uitgenodigd om mee de denken over nieuwe ontwikkelingen. Ambassadeurs kunnen zich op ieder moment aanmelden voor deze groep. Er is een actieve Whatsapp groep waar geen einddatum aan zit. Heeft u interesse? Laat dit dan weten via k.kreeft@pijnacker-nootdorp.nl.

Zonnepanelen op dak