Terug naar het overzicht

Webinar Pubers en Poen

Financieel coach Eef van Opdorp, bekend van onder meer  het tv-programma ‘Uitstel van executie’, ‘Hoeveel ben je waard’ en ‘RTL Live’, geeft voor de Bibliotheek Oostland op donderdag 25 maart een online lezing over Pubers en Poen.

Eef van Opdorp

Van Opdorp: “Geen theoretisch geleuter maar praktische voorbeelden en tips. Mijn specialiteit is ingewikkelde geldzaken simpel maken. Uiteraard met de nodige humor en interactie.”

Aan de orde komen bijvoorbeeld vragen als hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld, kleedgeld- en belgeld? Welke grenzen moet je stellen en ben jij wel normaal? En wat verandert er allemaal wanneer je kind achttien wordt? Na de lezing kun je zoveel vragen stellen als je maar wilt. Aan het eind van de avond ben je een frisse blik op geldzaken en financiële opvoeding rijker!

Gratis aanmelden

Deze activiteit is onderdeel van de Week van het Geld in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het webinar wordt online gegeven via Zoom. Wanneer je je van tevoren aanmeldt, krijg je een mailtje toegestuurd met de toegangslink. Aanmelden is gratis en kan via de website van de Bibliotheek Oostland, www.bibliotheekoostland.nl