Terug naar het overzicht

Wat zijn uw tips en tops over het fietsen in de gemeente?

Fietsen wordt in Pijnacker-Nootdorp steeds populairder. Daar zijn we als gemeente erg blij mee. We willen het fietsen voor iedereen graag nog veiliger en makkelijker maken. Graag horen we uw mening over het fietsen in de gemeente. Dit kan via het digitaal fietsplatform op www.pijnacker-nootdorp.nl/fietsen.

Ervaringen delen

Of u nu heel vaak op de fiets zit of niet, als inwoner kent u de gemeente immers het allerbeste. En met behulp van uw ervaringen, tips en tops kunnen we het nog fijner maken om te fietsen in de gemeente. Op het fietsplatform kunt u bijvoorbeeld input leveren over: kruispunten die veiliger kunnen, plekken waar extra fietsenstallingen nodig zijn, slecht onderhouden fietspaden of gewenste doorsteekjes. Maar we horen ook graag welke plekken u prettig vindt.  

Input voor het fietsplan

De informatie uit het platform nemen we mee bij het maken van een nieuw fietsplan. Hierin beschrijven we de toekomst van het fietsen in Pijnacker-Nootdorp voor de komende 10 jaar. Daarbij gaan we in op fietsveiligheid, fietsroutes, fietsparkeren en fietsbeleving. Maar ook op nieuwe vormen van fietsen zoals de speed-pedelec, E-bike en deelfiets. Met als ultieme doel het bereiken van maximaal fietsgeluk voor iedere fietser.

Platform open tot 31 januari

Dus, help ons mee Pijnacker-Nootdorp nog fietsvriendelijker te maken en laat uw tips en tops achter op het fietsplatform! Het platform staat open tot en met 31 januari.

Jeroen op de fiets