Terug naar het overzicht

Geen vervoer Regiotaxi Haaglanden tijdens avondklok

Sinds zaterdag 23 januari geldt in heel Nederland een avondklok. Dat betekent dat niemand meer buiten mag zijn na 21.00 uur. Regiotaxi Haaglanden is in de basis bedoeld voor sociaal-recreatief vervoer. En dus is er tijdens de avondklok geen vervoer nodig. De enkele reiziger die tot een uitzondering behoort kan gebruik maken van het Reguliere Openbaar Vervoer (indien mogelijk) of een particuliere taxi bestellen.

Laatste vertrektijd 19.30 uur.

Aangezien de avondklok voor iedereen geldt vinden we het belangrijk dat ook het personeel op tijd thuis kan zijn. Daarom is de laatst mogelijke vertrektijd van een rit 19.30 uur. De reserveringslijn blijft open totdat de laatste klant is ingestapt, richttijd 20.00 uur.

Meer informatie

Ze informeren klanten via de website regiohaaglanden.nl, door telefonisch contact of via een bandje bij de reserveringslijn. Alle klanten die in de periode van de avondklok een rit geboekt hadden tussen 19.30 uur en 21.00 uur worden door het callcenter gebeld. Om te kunnen voldoen aan de avondklok vraagt de telefonist of zij hun rit willen vervroegen of laten vervallen.

Regiotaxi