Terug naar het overzicht

Energieloket Pijnacker-Nootdorp

Het Regionaal Energieloket helpt bewoners bij het beantwoorden van vragen rondom energie besparen en het verduurzamen van de woning.

Regionaal Energieloket

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen. Het Energieloket Pijnacker-Nootdorp geeft informatie en advies bij alle vragen over energiezuinig wonen en bundelt alle informatie op een plek: regionaalenergieloket.nl/Pijnacker-Nootdorp.

Beste keuze

Met het openen van een energieloket helpt de gemeente Pijnacker-Nootdorp jou als bewoner bij het maken van de beste keuze voor jouw woning en situatie. Zo wordt jouw woning energiezuinig, comfortabel en gezond en bespaar je energiekosten.

Het Regionaal Energieloket helpt bewoners met alle vragen rondom duurzaam wonen:

  • Onafhankelijke informatie over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. De technisch adviseurs van Regionaal Energieloket zorgen dat alle relevante informatie te vinden is. Duidelijke uitleg, zonder gedoe.
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op de website van Regionaal Energieloket vind je alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen als nationale regelingen.
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor jouw woning en situatie de mogelijkheden zijn om je energierekening te verlagen.
  • Advies via telefoon of e-mail. Kom je er niet uit? Dan kun je bellen of mailen met Regionaal Energieloket. Indien nodig word je doorverwezen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Ga naar regionaalenergieloket.nl en vul je postcode in om het energieloket van de gemeente Pijnacker-Nootdorp bekijken.

Warmtepomp