Terug naar het overzicht

Gemeentesecretaris kondigt vertrek aan

Jan-Paul Woudstra - gemeentesecretaris Pijnacker-Nootdorp

Gemeentesecretaris Jan-Paul Woudstra neemt dit najaar afscheid van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hij gaat per 1 september 2022 met pensioen.

Jan-Paul Woudstra: “43 Jaar heb ik met toewijding en oneindig veel plezier gewerkt voor de publieke zaak in een zevental gemeenten, waarvan 20 geweldige jaren in de mooie gemeente Pijnacker-Nootdorp. Ik heb de gemeente zien groeien van 32.000 naar bijna 57.000 inwoners. Wijken als Tolhek, Keijzershof, ’s-Gravenhout en Ackerswoude of een N470 en Groenzoom bestonden nog niet. Anno 2022 is Pijnacker-Nootdorp een welvarende gemeente, een groene parel waar het leven goed is en waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen. Met goede voorzieningen en mensen die nog naar elkaar omkijken.”

Genieten van vrije tijd

“Mensen komen en mensen gaan, zo is het altijd al geweest. Na een nieuwe burgemeester, een nieuwe griffier, een nieuwe raad en hopelijk binnenkort een nieuw benoemd college, dus ook vanaf 1 september een nieuwe gemeentesecretaris. Ik ga genieten van mijn pensioen; meer reizen met mijn vrouw en meer tijd voor mijn hobby’s en kleinkinderen.”

De gemeente gaat op korte termijn aan de slag om een opvolger te vinden.