Terug naar het overzicht

Vraag leerlingenvervoer 2022 - 2023 bijtijds aan!

Verwacht u recht te hebben op Leerlingenvervoer voor het schooljaar 2022-2023? Dan is het van belang dat u uw aanvraag op tijd doet. Het is sinds 1 april 2022 mogelijk om een aanvraag in te dienen. Zorg ervoor dat uw aanvraag vóór 1 juli 2022 bij ons binnen is.

Let op!

U moet elk jaar een nieuwe aanvraag indienen. Een eenmaal toegekende vervoersvoorziening loopt niet automatisch door.

Digitaal aanvragen

Het aanvraagformulier voor het komende schooljaar kunt u vinden op de website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp: www.pijnacker-nootdorp.nl/leerlingenvervoer. Om de aanvraag digitaal te kunnen doen heeft u een DigiD nodig. Als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze persoonlijke inlogcode aanvragen op www.digid.nl.

Afhandeling aanvraag

U krijgt binnen acht weken na uw aanvraag een bericht. Is uw aanvraag niet compleet, dan ontvangt u een verzoek om aanvullende informatie of bewijsstukken aan te leveren. De behandeltijd van uw aanvraag kan dan tot (maximaal) vier weken langer duren. Het is dus in uw belang dat u alle gevraagde bewijsstukken bijvoegt.

Meer informatie

Meer informatie over (het recht op) leerlingenvervoer vindt u op www.pijnacker-nootdorp.nl/leerlingenvervoer. Bij vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 015.

Kinderen die school verlaten