Terug naar het overzicht

Felicitaties voor buitenwinkel Bever

Buitenwinkel Bever won donderdag 13 oktober de vakprijs ‘ABN AMRO Sustainable Retailer of the Year’. Namens de gemeente bracht wethouder Bart van Straten gisteravond een bezoek aan Bever om Arjen Jintes, Finance Director (CFO), en Christian de Jong, Manager Duurzaamheid & Innovatie, te feliciteren met een bos bloemen.

Duurzaamheid

Bever ontving de prijs omdat het bedrijf volgens een jury en publiek het beste presteert op het gebied van duurzaamheid. Bever heeft zich vol overgave vastgebeten in het wereldwijde afvalprobleem. De outdoorspecialist is een voorloper en heeft de afgelopen tijd de leiding genomen om uitstroom van outdoorkleding beter te organiseren. Het biedt reparatie- en onderhoudsservices aan zodat buitenspullen langer meegaan. En producten die echt op zijn, krijgen een tweede leven via de eigen recyclestraat die Bever als eerste retailer in Nederland oprichtte. Zo inspireren zij klanten en medewerkers duurzamere keuzes te maken.

Wethouder Economie Bart van Straten over de winnaar:

Wij zijn trots dat een bedrijf als Bever, dat zo met duurzaamheid bezig is, al meer dan een decennium gevestigd is in onze gemeente. Tijdens een rondleiding heb ik gezien hoe het recycleproces werkt. Uniek en bijzonder om te zien. Echt een inspiratiebron voor andere ondernemers.

Het hoofdkantoor van Bever staat op de bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker.

Bever retailer of the year 2022 - 2023