Terug naar het overzicht

Digitale informatiebijeenkomst over SCC op 13 december

Eind november besloot de gemeenteraad dat er een Sociaal Cultureel Centrum (SCC) komt op de locatie waar voorheen de Rabobank zat, aan het Raadhuisplein. Een mooie locatie die het winkelcentrum versterkt.

Het duurt alleen nog wel even voordat er echt gebouwd gaat worden. Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst om u mee te nemen in dit hele proces. Wat zijn de eerstvolgende stappen? Hoe betrekken wij u als belangstellende bij dit proces? Tijdens deze bijeenkomst is het ook mogelijk om vragen te stellen.

Digitale informatiebijeenkomst

Vanwege de coronamaatregelen en de oplopende coronacijfers is het helaas niet mogelijk een fysieke bijeenkomst te organiseren. De digitale informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 13 december 2021 van 20.00 tot 21.30 uur. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sccpijnacker@pijnacker-nootdorp.nl. U ontvangt vervolgens een link om de bijeenkomst te kunnen volgen. Aanmelden kan tot vrijdag 10 december 2021. Meer informatie over het Sociaal Cultureel Centrum kunt u vinden op www.pijnacker-nootdorp.nl/scc.

Oude rabobank locatie