Terug naar het overzicht

Stichting Wetswinkel Delfland opent haar deuren weer

Heeft u een probleem met uw werkgever? Komt u er niet uit met uw verhuurder? Of wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van uw gemeente? Maar heeft u niet de financiële middelen om een advocaat in te schakelen? Dan kunt u bij Stichting Wetswinkel Delfland terecht voor vrijblijvend juridisch advies.

Vanaf 8 juli op afspraak

De Wetswinkel is een vrijwilligersorganisatie die gratis juridisch advies verleent. Hun insteek is dat iedereen in de samenleving hulp moet kunnen krijgen bij juridische problemen. Vanwege Corona is de Wetswinkel Delfland lange tijd gesloten geweest, maar vanaf 8 juli kunt u weer bij ze terecht. De adviseurs van de Wetswinkel Delfland behandelen bijna elk rechtsgebied behalve het belastingrecht.

Elke tweede en vierde donderdagavond van de maand staan de adviseurs van de Wetswinkel voor u klaar met juridisch advies in bibliotheek Oostland in Pijnacker, van 18.30 uur tot 20.30 uur.

Binnen twee weken na dit gesprek ontvangt u vervolgens een advies. Vanwege Corona werkt de Wetswinkel Delfland voorlopig alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via de website www.wetswinkeldelfland.nl