Terug naar het overzicht

Nieuwbouwproject de Juffer Pijnacker

Op maandagavond 12 december was er in het gemeentehuis een informatieavond over nieuwbouwproject de Juffer aan de Plas van Buijsen in Pijnacker. Het team van de Juffer stond klaar staan om alle informatie te delen.

Plas van Van Buijsen

Nieuwbouwproject de Juffer is gelegen aan de Plas van Van Buijsen. Door deze unieke ligging hebben alle appartementen zicht op de plas. Er komen royale en unieke appartementen en  exclusieve penthouses in de Juffer, allen met een riante buitenruimte tot wel 100 m² en minimaal 2 tot 4 slaapkamers. Alle woningen in de Juffer hebben een hoogwaardige afwerking. Deze woonproducten zijn uniek in Pijnacker!

Gasloos

Een groot voordeel van nieuwbouw is het comfort van de woningen. De appartementen en penthouses zijn gasloos en worden aangesloten op de energievoorziening van Eteck. Ook is er vloerkoeling- en verwarming aanwezig in alle verblijfsruimten. De woningen zijn duurzaam en voldoen aan de nieuwste BENG eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.

Natuurlijk karakter

De Juffer sluit door zijn natuurlijke karakter én plek aan op het stedenbouwkundig landschappelijk raamwerk van Park van Buijsen. Het gebouw zal dienen als een bijzondere entree van de wijk. Daarnaast wordt de Juffer een ware eyecatcher waar je als voetganger graag een ommetje voor zal maken.

Interesse?

Heeft u interesse in wonen in de Juffer of wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan in op de website: www.vorm.nl/dejuffer

De Juffer