Terug naar het overzicht

Ondersteuning en advies voor ondernemers

De coronacrisis raakt iedereen, maar de crisis raakt ondernemers in het bijzonder. Gelukkig biedt de Rijksoverheid veel (financiële) steunmaatregelen en zijn er lokaal maatregelen getroffen. Maar het is lang niet voor iedere ondernemer duidelijk van welke regelingen gebruik kan worden gemaakt. En soms zijn de steunmaatregelen niet voldoende.

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan informatie over de regelingen en hulp die verschillende organisaties u kunnen bieden? Of heeft u (financiële) vragen over de toekomst van uw bedrijf? Wacht dan niet te lang en laat u tijdig informeren. De gemeente Pijnacker-Nootdorp staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor kennis, advies of doorverwijzing.

Wilt u weten wat er in uw specifieke situatie mogelijk is of heeft u behoefte aan een luisterend oor? Neem dan contact op met één van de volgende medewerkers:

  • Hans Appel, bijstandsverlening voor zelfstandigen, tel. 14015
  • Bianca Koen-Sloos, Tozo en TONK-regeling, tel. 14015

Bel voor overige vragen met:

  • Anita Monshouwer, accountmanager Bedrijfsleven, contactpersoon voor ondernemers in Nootdorp en Delfgauw, tel. 06-46981610 (op vrijdagen niet bereikbaar)
  • Kim van Loon, accountmanager Bedrijfsleven, contactpersoon voor ondernemers in Pijnacker, tel. 06-50990558

Wilt u eerst meer informatie? Kijk dan op www.pijnacker-nootdorp.nl/corona