Terug naar het overzicht

Hoe goed bent u met geld?

Heeft u al grip op de knip? Of zin in een leuke activiteit? In de week van 21 tot 26 september kan iedereen meedoen aan verschillende (veelal kosteloze) activiteiten).

SBJ SamenSterk

De activiteiten zijn georganiseerd door de partners van SBJ SamenSterk en niet alleen gericht op mensen die een steuntje in de rug nodig hebben maar juist ook voor mensen die willen weten hoe handig om te gaan met geld.

Budgetkraam

Buiten activiteiten staat er een budgetkraam waar inwoners diverse informatie kunnen krijgen over de verschillende (hulp)organisaties in de gemeente, regelingen etc. De budgetkraam staat op woensdag 23 september op zowel het Raadhuisplein in Pijnacker tot 12.30 uur als het winkelcentrum Emerald, Delfgauw van 14.00 tot 16.00 uur en op het paradeplein in Nootdorp van 09.00 tot 16.00 uur.

Volledige programma

Het volledige programma vindt u op www.sbjsamensterk.nl en schroom u niet, als u bij een van de activiteiten bent, de leuke info-goodiebag op te halen!

Samenwerking

Goed met Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, KerkenZorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Goed met Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818.