Terug naar het overzicht

De dag van de ZZP'er

Vandaag is het de dag van de ZZP’er. Een ZZP’er is een zelfstandig ondernemer zonder personeel. In onze gemeente werken ongeveer 5000 ZZP’ers. Dat is meer dan het landelijke gemiddelde. Vier het zelfstandig ondernemerschap vandaag met ons mee!

Bart van Straten, wethouder economie, ging deze week langs bij verschillende ZZP’ers uit de gemeente. Ieder met een inspirerende onderneming, in uiteenlopende vakgebieden.

Cindy Brink-Ockeloen van The Office Lady

Cindy Brink-Ockeloen van The Office Lady is al zes jaar ZZP’er en biedt administratieve en secretariële ondersteuning aan ondernemers. Cindy werkt ook voor het bestuur van bedrijvenpark De Boezem en bestuur buitengebied Pijnacker-Nootdorp West. Daarnaast zit zij in het bestuur van hockeyvereniging HCP als vrijwilliger.

Wethouder Bart van Straten met Cindy Brink-Ockeloen van The Office Lady

Gerard Nijboer van Geraphic

Gerard Nijboer van Geraphic is al zo’n dertien jaar ZZP’er. Hij verzorgt al ruim zes jaar de wekelijkse cartoon in de Telstar/Eendracht. Verder is hij in te huren als karikatuurtekenaar. Men kan ook bij hem terecht voor grafische vormgeving zoals het ontwerpen van logo’s en flyers. In zijn vrije tijd speelt Gerard in twee bands: Southend 68 en The Ride. 

Marion Neeleman van haar bureau Wandelcoaching De Uitkomst

Marion Neeleman is regelmatig bij de Dobbeplas te vinden. Niet alleen in haar vrije tijd geniet zij daar van de natuur maar ook als wandelcoach van haar bureau Wandelcoaching De Uitkomst. Volgens Marion zijn er veel voordelen aan wandelen in de natuur tijdens een coachingstraject: je bent er echt even uit, de natuur werkt rustgevend, je gedachten en gevoelens komen letterlijk in beweging. Daarnaast biedt Marion mediation voor gescheiden gezinnen.

Gratis netwerkevent voor ZZP’ers

Wist u dat er op dinsdag 16 april speciaal voor ZZP’ers een gratis netwerkevent is? Het event staat in het teken van vitaliteit. Simone Bos van Vibrants verzorgt een workshop in dit thema. Bent u er ook bij? Bekijk de flyer voor alle informatie en om aan te melden:

NETWERKEVENT
VOOR ZZP’ERS. Thema Vitaliteit. Dinsdag 16 april 16.00-18.00 uur
CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp
Met een workshop van Simone Bos,
eigenaresse van Vibrants coaching en training
Kom ook! Toegang is gratis.
Aanmelden:
accountteam@pijnacker-nootdorp.nl