Terug naar het overzicht

Panorama Pijnacker-Nootdorp: Deel uw beeld van de toekomst

De gemeente maakt een Omgevingsvisie Pijnacker-Nootdorp voor 2050. Een stip op de horizon waarin komt te staan hoe we wonen, werken en leven in de toekomst. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties willen we deze stip aan de horizon bepalen. Dit doen we met een beeldend Panorama. Bekijk vanaf 1 oktober het Panorama Pijnacker-Nootdorp 2020 en vul de vragen in op www.panoramapn.nl . Dit kan tot en met 12 november 2020.

Gedeelte van Panorama Omgevingsvisie

Graag willen we weten hoe u onze gemeente ziet over 30 jaar. Bekijk het panorama vanaf 1 oktober en vul de vragen in of voeg uw eigen beelden toe. Met de antwoorden en beelden die u ons geeft, gaan we de grote lijnen voor de toekomst verder invullen en verbeelden.  

Met ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties gaan we de vragen uit het panorama nog verder uitwerken in een aantal online themagespreken. 

Grote lijnen voor de toekomst

De vragen uit het panorama komen voort uit de grote lijnen voor de toekomst die zijn bepaald door het college en de gemeenteraad. Deze zijn verwoord in toekomstperspectieven op het gebied van groen, gezond, energie, leven en wonen, werken en bereikbaarheid. Op de website www.pijnacker-nootdorp.nl/omgevingsvisie kunt u hier meer over lezen.

Vragen over het panorama of de Omgevingsvisie

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een inloopavond te organiseren waarbij we het panorama kunnen toelichten en u over de Omgevingsvisie kunnen vertellen.
Vindt u het invullen van het panorama lastig, of heeft u vragen over de omgevingsvisie? Mail dan naar omgevingsvisie@pijnacker-nootdorp.nl of bel met telefoonnummer 14 015. We nemen dan contact met u op.

Plaatje Panorama Pijnacker-Nootdorp