Terug naar het overzicht

Wethouder Jense: bewondering voor creativiteit ondernemers

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Dit jaar krijgt de Week van de Ondernemers een ander karakter dan andere jaren. De Ondernemersprijs 2020 wordt niet uitgereikt en een groots samenzijn kunnen we dit jaar vanzelfsprekend niet organiseren. In deze bijzondere tijd  hebben we een alternatief programma gemaakt, met kleinschalige bezoeken aan alle besturen van bedrijventerreinen, winkelcentra en glastuinbouwgebieden. Maar ook met digitale activiteiten voor onze ondernemers.

wethouder Ilona Jense

Wij hebben groot respect voor alle ondernemers in onze gemeente die in bijzondere tijden hun werk doen. Graag nemen wij in deze bijzondere week ruim de tijd om daar bijzondere aandacht aan te besteden.

Gezien alle beperkingen, gedeeltelijke of gehele sluitingen van bedrijven hebben we enorme bewondering voor het doorzettingsvermogen en de creativiteit die bij ondernemers ontstaat. Als gemeente proberen we zo goed mogelijk en waar mogelijk te faciliteren, mee te denken en waar nodig een luisterend oor te bieden.

Online netwerken en bijeenkomsten is het tijdelijk normaal, maar ik hoop dat we elkaar over niet al te lange tijd weer live kunnen ontmoeten en elkaar de hand kunnen schudden. Ik wens u alle sterkte toe en houd vol!

wethouder Ilona Jense
logo week van de ondernemer 2020