Terug naar het overzicht

Aanmelden voor Workshop Lokale Politiek op 5 en 12 juni

Er wordt een Workshop Lokale Politiek georganiseerd op de woensdagavonden 5 en 12 juni, vanaf 20.00 uur, in ’t Manneke, Leeweg 33, in Berkel en Rodenrijs. Als u daar belangstelling voor heeft, dan kunt u zich voor deze workshop aanmelden via het e-mailadres hennyantonissen@gmail.com De uiterste datum voor aanmelding is woensdag 22 mei.

Voor leden en niet leden

De workshop wordt georganiseerd door D66 Pijnacker-Nootdorp en D66 Lansingerland en met medewerking van een voormalig VVD wethouder. Hij is bedoeld voor leden en niet-leden die graag  willen weten hoe lokale politiek in elkaar steekt en misschien wel eens hebben nagedacht over het lid worden van een partij en zich te kandideren voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2026.

U krijgt uitleg over de werkwijze en de bevoegdheden van raad en college; de vele manieren waarop een raadslid zijn of haar doelen kan bereiken; hoe het contact met burgers, ondernemers, belangengroepen en de regio kan worden gelegd en onderhouden. De deelnemers gaan ook actief aan de slag met twee gevallen uit de gemeentelijke praktijk.

Workshop is gratis

De workshop is gratis. Wanneer uw belangstelling is gewekt, dan kunt u zich aanmelden via het e-mailadres hennyantonissen@gmail.com. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dan krijgt u een uitnodiging voor beide avonden toegezonden.

Raadzaal