Terug naar het overzicht

Werkzaamheden Kruithuisweg en Kruithuisplein

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op 15 juli vanaf 20.00 uur tot 16 juli om 06.00 uur wordt het asfalt vervangen op het deel van de Kruithuiswegtussen de Prinses Beatrixlaan en de Voorhofdreef en op een gedeelte van het Kruithuisplein bij de A13. Op 16 juli vanaf 20.00 uur tot 17 juli om 06.00 is de toerit van de A13 in de richting van Den Haag afgesloten. Verkeer dat richting Den Haag wil rijden kan omrijden via de A4.

Tegelijkertijd worden asfalteringswerkzaamheden op het Kruithuisplein uitgevoerd. Het is dan niet mogelijk om vanuit de richting Pijnacker en Zoetermeer de A13 op te rijden richting Rotterdam. Daarnaast kunt u niet vanaf de A13 uit Den Haag de N470 oprijden richting Pijnacker en Zoetermeer. Verkeer wordt omgeleid via de afslag TU Delft op de N470. Daar kan het verkeer de N470 weer in de andere richting rijden.

Vanaf die kant is de toerit naar de A13 (Rotterdam) en de N470 richting Pijnacker wel beschikbaar.

In de avond en nacht van 16 juli vinden werkzaamheden plaats aan de wegmarkering op de toerit van de A13 richting Den Haag. Al het verkeer in die richting wordt in deze nacht omgeleid via de A4.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Meer informatie staat op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via e-mail: OmgevingN470@boskalis.com.