Terug naar het overzicht

Vacature: Meewerkend coördinator facilitaire zaken

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het verschil kunt maken op het gebied van dienstverlening? Wij zoeken een enthousiaste en verbindende coördinator facilitaire zaken voor minimaal 32 uur per week.

Vacature Meewerkend coördinator facilitaire zaken

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een team van ervaren vaste collega’s en een kleine groep flexibele collega’s. Samen zorg je voor een optimale facilitaire dienstverlening voor de inwoners, het bestuur én de collega’s. Of het nu gaat om een huwelijk, raads- of commissievergadering, een participatieavond met inwoners of de dagelijkse gang van zaken in het gemeentehuis, ons team organiseert en faciliteert. Het team is het visitekaartje van de organisatie en voert de regie op de uitvoering door externe partijen.

De coronacrisis heeft gezorgd voor verandering in de werkomgeving en het thuiswerken. Het team facilitair heeft een belangrijke rol in het faciliteren van hybride bijeenkomsten en de inrichting van de werkomgeving. Met diverse externe partijen werk je samen aan de catering, schoonmaak en andere voorzieningen. Ook bij nieuwe aanbestedingen heb je een rol.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de planning, roostering en werkverdeling binnen het team. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de interne en externe medewerkers. Je verzorgt de afstemming, bewaakt, borgt en toetst de voortgang, kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden in het team. Je treedt op als vraagbaak en klankbord voor de medewerkers, verzorgt de vakinhoudelijke ondersteuning en begeleiding van medewerkers bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je geeft input voor gesprekken in het kader van de jaarlijkse gesprekscyclus. Voor de interne- en externe klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Uiteraard werkt je met plezier mee. Het team ontwikkelt zich naar een eigentijds facilitair team. Gelet hierop behoort de doorgroei naar de functie van facilitair manager binnen enkele jaren tot de mogelijkheden.

Wij vragen

Uiteraard is een dienstverlenend karakter een must voor deze functie. Je bent besluitvaardig en bij ad hoc situaties kun je snel schakelen, afstemmen en keuzes maken. Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel, accuraat, zelfstandig, representatief en klantgericht kan optreden.

Verder zoeken we iemand met

  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met coördinerende en/ of leidinggevende taken;
  • Goede digitale vaardigheden; 
  • Aantoonbare werkervaring in een klantgerichte, dienstverlenende omgeving;
  • Bereidheid om op wisselende tijden te werken, daar waar nodig in de avonduren;
  • Bereidheid tot het halen van BHV en certificaat sociale hygiëne indien niet aanwezig. 

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 3.301, – bruto per maand (schaal 7 van de gemeentelijke salaristabel april 2022, op basis van 36 uur per week). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Dit salaris is gebaseerd op de HR21-functie Medewerker Facilitair II met coördinatiemodule.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het openbaar vervoer, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij het ABP, waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit ongeveer 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag voor 24 mei 2022 je CV en je motivatie voor deze functie. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Linda Warmerdam, hoofd van de afdeling Bedrijfsvoering & Interne Dienstverlening a.i., telefoonnummer 06 – 23766568 of per mail l.warmerdam@pijnacker-nootdorp.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern gepubliceerd.