Terug naar het overzicht

Vacature: Medewerker facilitaire zaken

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het verschil kunt maken op het gebied van dienstverlening? Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega voor ons team Facilitaire Zaken.

Vacature_Medewerker_facilitaire_zaken_mei_2022

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een team van ervaren vaste collega’s en een kleine groep flexibele collega’s. Samen zorg je voor een optimale facilitaire dienstverlening voor de inwoners, het bestuur én de collega’s. Of het nu gaat om een huwelijk, raads- of commissievergadering, een participatieavond met inwoners of de dagelijkse gang van zaken in het gemeentehuis, ons team organiseert en faciliteert. Het team is het visitekaartje van de organisatie en ondersteunt de collega’s, teams en afdelingen in allerhande werkzaamheden.

De coronacrisis heeft gezorgd voor verandering in de werkomgeving en het thuiswerken. Het team facilitair heeft een belangrijke rol in het faciliteren van hybride bijeenkomsten en de inrichting van de werkomgeving. Met de collega’s werk je samen aan een optimale dienstverlening.

Met je team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden en aanvragen via mail, Topdesk en gesprekken. De coördinator zorgt voor de planning, roostering en werkverdeling binnen het team, maar jij denkt vooruit en mee. Je stapt graag op de collega’s af om te horen wat zij nodig hebben en zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. In je dagelijkse werk vind je persoonlijk contact, samenwerking, plezier en een hoge kwaliteit belangrijk. Dat is waar jij voor staat. Het team ontwikkelt zich naar een eigentijds facilitair team en jij doet hier graag aan mee.

Wij vragen

Uiteraard is een dienstverlenend karakter een must voor deze functie. Je bent flexibel en gericht op de klant. Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel, accuraat, zelfstandig, representatief en klantgericht kan optreden. Daarnaast ben je voor de nieuwe uitdaging minimaal 24 uur per week beschikbaar. 

Verder zoeken we iemand met:

  • Minimaal mbo-werk- en denkniveau;
  • Goede digitale vaardigheden;
  • Aantoonbare werkervaring in een klantgerichte, dienstverlenende omgeving;
  • Bereidheid om op wisselende tijden te werken, daar waar nodig in de avonduren;
  • Bereidheid tot het halen van BHV en certificaat sociale hygiëne indien niet aanwezig.

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 2.874, – bruto per maand (schaal 5 van de gemeentelijke salaristabel april 2022, op basis van 36 uur per week). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Dit salaris is gebaseerd op de HR21-functie Medewerker Facilitair III.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het openbaar vervoer, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij het ABP, waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit ongeveer 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag voor 24 mei 2022 je CV en je motivatie voor deze functie.  Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Linda Warmerdam, hoofd van de afdeling Bedrijfsvoering & Interne Dienstverlening a.i., telefoonnummer 06 – 23766568 of per mail l.warmerdam@pijnacker-nootdorp.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd.