Aanmeldpunt

Zoekt u opvang in de regio Den Haag? Meldt u zich dan bij 1 van de aanmeldpunten:

Vanaf deze aanmeldpunten worden vluchtelingen naar een opvanglocatie gebracht, zoals naar het opvangpunt in onze gemeente. Vluchtelingen die tijdelijk onderdak hebben (bijvoorbeeld bij familie, vrienden of een gastgezin) hoeven zich nu niet aan te melden.

Heeft u vragen over het aanmelden bij de Broodfabriek of de opvang? Stuur dan een e-mail naar gemeente Den Haag vluchtelingenzorg@denhaag.nl.

Woont u bij een gastgezin, familie of vrienden? En wilt u kans maken op een gemeentelijke opvangplek in de regio Den Haag? Meldt u zich dan hieronder aan.

Aanmelden

Heeft u vragen over het aanmelden of de opvang? Stuur dan een e-mail naar gemeente Den Haag vluchtelingenzorg@denhaag.nl.

Eerste opvang in hotelkamers Van der Valk

Gemeente Pijnacker-Nootdorp organiseert voor de vluchtelingen opvang in hotelkamers van Van der Valk Den Haag – Nootdorp. Daarnaast heeft de gemeente 5 tijdelijke opvanglocaties voor de langere termijn aangewezen.

Onderdak bij familie, vrienden of een gastgezin

Heeft u (tijdelijk) onderdak gevonden bij familie, vrienden of een gastgezin? Dan hoeft u zich niet te melden bij de Broodfabriek. Wel moet u zich inschrijven op het verblijfadres. Na de inschrijving krijgt u een Burgerservicenummer (BSN). Dit is nodig voor het aanvragen van regelingen. Doe de inschrijving daarom zo snel mogelijk.

Een afspraak maken voor het inschrijven van iemand uit Oekraïne kan telefonisch via tel. 14015.