Terug naar het overzicht

Week van de Ondernemer in de herkansing

De gemeente trakteert deze week ondernemers op de bedrijventerreinen en winkelcentra in Pijnacker-Nootdorp op diverse lekkernijen, als blijk van waardering de afgelopen 2 jaar.

Herkansing

Jaarlijks vindt op de 3e vrijdag in november de Dag van de Ondernemer plaats, een initiatief van MKB Nederland. Afgelopen jaar kon deze week niet doorgaan, door de toen geldende coronamaatregelen. Daarom is de Week van de Ondernemer nu in de herkansing. In plaats van één dag heeft de Gemeente Pijnacker-Nootdorp daar de Week van de Ondernemer van gemaakt. Zo worden er meerdere ondernemers in het zonnetje gezet. Ook worden er ondernemers bedankt, zijn er diverse activiteiten en (online) bijeenkomsten.

Foodtruck, barista, presentjes en persoonlijke bezoeken

Het programma is zeer gevarieerd. Er vinden persoonlijke bedrijfsbezoeken plaats bij bedrijven in de glastuinbouw met wethouder Van Kuppeveld. Wethouder Jense-Van Haarst brengt bezoeken aan de besturen van de bedrijventerreinen en winkelcentra. De besturen zetten zich vrijwillig in voor de bruisende winkelcentra en bekommeren zich om de veiligheid en prettig ondernemen op hun bedrijventerreinen. Als feestelijk tintje kunnen de ondernemers en werknemers genieten van een foodtruck of barista op de bedrijventerreinen. De gemeentelijke accountmanagers zijn ook aanwezig en brengen lekkers rond bij de winkeliers en horeca ondernemers.

Waardering ondernemers

Wethouder Jense-Van Haarst realiseert zich zeer goed hoe zwaar onze ondernemers het afgelopen twee jaar hebben gehad.

Voor een bruisende gemeente zijn onze ondernemers van grote waarde. Wij hebben enorme waardering voor de veerkracht en flexibiliteit, die u de afgelopen tijd heeft laten zien. Samen met u kijken we uit naar betere tijden en het oude normaal. Als dank voor uw inzet hebben wij daarom deze Week van de Ondernemer alsnog door laten gaan.

wethouder Ilona Jense-Van Haarst
Wethouder Jense met ondernemers bij de barista op bedrijventerrein Oostambacht
Wethouder Ilona Jense-van Haarst met enkele ondernemers bij de barista op bedrijventerrein Oostambacht