Bedrijvenparken in Pijnacker-Nootdorp

Bedrijven en kantoren leveren een belangrijke bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. In Pijnacker-Nootdorp zijn op dit moment de volgende vijf bedrijvenparken:

  • Boezem Oost (Pijnacker)
  • Boezem West (Pijnacker)
  • Oostambacht (Nootdorp)
  • Heron (Nootdorp)
  • Ruyven (Delfgauw)

Boezem Oost is 22 hectare groot. De kavelgrootte variëren waardoor maatwerk geleverd wordt. De ligging maakt Boezem Oost vooral interessant voor lokaal en regionaal opererende ondernemers. Het terrein ligt naast bedrijvenpark Boezem West en dichtbij de dorpskern van Pijnacker. Bedrijvenpark De Boezem ligt op 5 minuten afstand van A12 en 7 km van TU Delft via de A13. Via de Oostelijke Randweg komt u direct op de N470.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over bedrijvenpark Boezem Oost op www.bedrijvenparkdeboezem.nl.

Accountmanager van de gemeente

Edwin Klop | tel. 06 – 33 71 86 84 | E-mail: e.klop@pijnacker-nootdorp.nl 

Bedrijvenpark Boezem West ligt in Pijnacker aan de Katwijkerlaan en vormt samen met het oostelijke deel De Boezem. De Boezem ligt op 5 minuten afstand van A12 en 7 km van TU Delft via de A13. Via de Oostelijke Randweg komt u direct op de N470.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het bedrijvenpark De Boezem op www.bedrijvenparkdeboezem.nl.

Accountmanager van de gemeente

Edwin Klop | tel. 06 – 33 71 86 84 | E-mail: e.klop@pijnacker-nootdorp.nl 

Bedrijvenpark Oostambacht in Nootdorp is circa 13 ha groot (netto) en bestaat uit meerdere deelgebieden met elk een eigen karakter.

Oostambacht I (Kruisweg 1B) is het oudste gedeelte en heeft een kleinschalige en dorpse uitstraling met een beperkt aantal bedrijfswoningen. De maximaal toegestane milieucategorie is 3.1.

Oostambacht II is met twee bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfskavels van 750 – 1.500 meter, grootschaliger dan Oostambacht I. De maximale toegestane milieucategorie is 3.2.

Het Ovaal leent zich bij uitstek voor de bedrijfstakken groothandel, bouw en lichte industrie.

Oostambacht is gelegen direct naast de A12, afslag Nootdorp en daarmee zeer goed bereikbaar per auto en centraal gelegen in de zuidvleugel van de Randstad. Per openbaar vervoer is het bedrijvenpark te bereiken met de RandstadRail (halte Nootdorp) en de treinverbinding Den Haag – Utrecht (station Ypenburg).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het bedrijvenpark Oostambacht op www.bedrijvenparkoostambacht.nl

Accountmanager van de gemeente

Caitlin Koppe | 06-11 48 71 94 | c.koppe@pijnacker-nootdorp.nl

Bedrijvenpark Heron is door de gunstige ligging aan de A12 (afslag 5) en langs de Randstadrail perfect bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Heron biedt ruimte en excellente voorzieningen aan topbedrijven in zeer diverse branches.

De ambities voor duurzaamheid, circulaire economie en sociaal ondernemen zijn hoog, zeer hoog. Op bedrijvenpark Heron zijn bedrijven gevestigd die innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het bedrijvenpark Heron op www.bedrijvenparkheron.nl

Accountmanager van de gemeente

Anita Monshouwer | 06 – 46 98 16 10  |  a.monshouwer@pijnacker-nootdorp.nl

Bedrijvenpark Ruyven ligt in Delfgauw aan de N470, vlakbij de afslag Delft-Zuid/Ruyven van de A13. Ruyven is centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer en daardoor goed bereikbaar per auto. Zowel landelijk opererende als lokaal georiënteerde bedrijven hebben zich op Ruyven gevestigd. Ruyven is uitgegroeid tot een modern bedrijvenpark met o.a. logistieke dienstverleners en groothandels en MKB bedrijven met een professionele uitstraling. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het bedrijvenpark Ruyven op www.ruyven.nl

Accountmanager van de gemeente

Edwin Klop | tel. 06 – 33 71 86 84 | e.klop@pijnacker-nootdorp.nl