Verkoop bedrijfskavels

Bent u op zoek naar een bedrijfskavel? De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt mogelijk wat u zoekt.

De gemeente wil de groei van werkgelegenheid gelijk op laten gaan met de woningbouwopgave die zij in de regio vervult. De bedrijvenparken Heron in Nootdorp en Boezem Oost in Pijnacker zijn in de afgelopen jaren gegroeid. De gemeente Pijnacker-Nootdorp ontwikkelt de bedrijvenparken, verkoopt de kavels en maakt de openbare ruimte klaar voor gebruik.

De gemeente Pijnacker-Nootdorp verkoopt bedrijfskavels aan ondernemers. U als ondernemer moet hiervoor een openbare selectieprocedure doorlopen. Om in aanmerking te komen voor een kavel die te koop staat, moet u als kandidaat een inschrijfformulier invullen en ondertekenen. Daarmee gaat u akkoord met de selectieprocedure. Aan de hand van de selectiecriteria worden de inschrijvingen vervolgens beoordeeld. Er worden punten toegekend en degene met de meeste punten, wordt als winnaar benoemd.

Via onderstaande link(s) vindt u de bedrijfskavels die op dit moment te koop staan in de gemeente.

Binnenkort te koop:

Mocht u algemene vragen hebben over de bedrijfskavels die te koop staan, dan kunt u contact opnemen met Harm Renders, projectmanager bedrijventerreinen door te mailen naar h.renders@pijnacker-nootdorp.nl.

Met de openbare selectieprocedure voor bedrijfskavels geeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp invulling aan de uitspraak op 26 november 2021 van de Hoge Raad in het ‘Didam-arrest’. Hierin is bepaald dat overheden die een onroerende zaak (zoals bedrijfskavels) willen verkopen, niet meer één op één mogen verkopen als er meerdere geïnteresseerden zijn. Overheden moeten alle partijen een gelijke kans geven. Daarom is deze openbare selectieprocedure opgesteld.

De gemeente kent 5 bedrijvenparken. Een overzicht hiervan en meer informatie leest u op de pagina Bedrijvenparken in Pijnacker-Nootdorp.