SWOP: Thuisadministratie

Heeft u moeite met het bijhouden van de persoonlijke financiële administratie? De Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) helpt inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, jong en oud, bij de thuisadministratie.

De medewerkers van de SWOP helpen bij het op orde brengen en/of bijhouden van de persoonlijke financiële administratie. Het SWOP kan ook informatie geven over (ouderen)voorzieningen en financiële regelingen voor kwijtschelding, subsidiëring of vergoeding van gemaakte kosten.

De SWOP heeft een aantal betrouwbare vrijwilligers geselecteerd. Zij ondersteunen de oudere bij de thuisadministratie, onder verantwoordelijkheid van een beroepskracht.

De vrijwilliger bezoekt u eenmaal per maand (zo nodig vaker). Iedere deelnemer ontvangt een map waarin de financiële administratie wordt geordend. In het bijbehorende logboek noteert de vrijwilliger iedere handeling die is verricht.

De eigen bijdrage is € 8,75 per maand ongeacht de hoeveelheid werk die wordt verricht. Aan het begin van de dienstverlening wordt eenmalig € 8,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Kijk voor meer informatie op de website van SWOP.