SWOP: Formulierenbrigade

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om formulieren in te vullen. Om in aanmerking te komen voor voorzieningen is dit toch veelal noodzakelijk. Gelukkig kunt u dan de hulp inschakelen van de Formulierenbrigade van de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker (SWOP).

De Formulierenbrigade kent alle regelingen en kijkt of u hiervoor in aanmerking komt. De Formulierenbrigade doet vervolgens samen met u de aanvraag en de afhandeling.

De formulierenbrigade is ook tussenpersoon voor het Sportfonds Sport en Cultuur.

Hulp bij belastingzaken

De SWOP organiseert ieder jaar in de maanden maart en april belastingspreekuren in Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker. Getrainde vrijwilligers met jarenlange ervaring op het gebied van belastingen verzorgen de aangiftes. Lees meer over deze service op de website van SWOP.

Bent u opzoek naar hulp bij het invullen van een aanvraagformulier voor huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of het kindgebonden budget? Dan kunt u ook bij SWOP terecht.

Spreekuur

Wekelijks is er spreekuur op maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur (uitsluitend op afspraak). Locatie: dienstencentrum De Schakelaar, Mr. Dr. van der Helmlaan 11 in Pijnacker.

Afspraak

Een afspraak kan elke werkdag van 8.30-16.30 uur door te bellen naar tel. 015 369 9699.

Kijk voor meer informatie op de website van SWOP.