Ondersteuning voor ouders met kinderen van 0 tot 6 jaar (VSMW)

Heeft u zorgen of twijfels over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind? Bijvoorbeeld omdat hij of zij nog niet spreekt, moeite heeft om met andere kinderen te spelen of veel huilt? Of spelen er zaken binnen uw gezin, zoals scheiding, de komst van een broertje en/of zusje, of financiële problemen, waar u geen raad mee weet? Dan kunt u terecht bij Maaike Eversteijn en Karen van der Salm, Voorschools Maatschappelijk werkers van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Is hun hulp niet genoeg? Dan zorgen zij ervoor dat uw kind de juiste ondersteuning krijgt. Hoe eerder u aan de bel trekt, des te beter voor uw kind.

Meer (ontwikkel)mogelijkheden

Het kan zijn dat uw kind een achterstand in de ontwikkeling of (gedrags)problemen heeft. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk bij te zijn. Er zijn dan meer mogelijkheden om een eventuele achterstand in te halen en er is een grotere kans om (gedrags)problemen te voorkomen.

U staat niet alleen

Heeft u vragen, twijfels of wilt u gewoon even overleggen? Maaike en Karen staan graag voor u klaar. Bent u een begeleider op een voorschoolse voorziening, ook dan kunt u bij Karen en Maaike terecht. U hoeft niet te betalen voor deze ondersteuning.

Contact

Stuur een e-mail naar: VSMW@pijnacker-nootdorp.nl of bel 06-29211065 (Karen van der Salm) of 06-50035524 (Maaike Eversteijn).