Inloophuis Debora

Inloophuis Debora biedt mensen met kanker een plek waar ze terecht kunnen om in contact te komen met lotgenoten. Op dit moment is er geen inloopmiddag meer in Buurt&Zo te Pijnacker. Het bestuur van inloophuis Debora streeft naar heropening in Pijnacker m.i.v. 1 september 2022. Tot die tijd kunt u wel bij de locatie in Delft terecht, aan de Aart van der Leeuwlaan 9.

De diagnose kanker heeft een enorme invloed op het leven van mensen, voor patiënten en hun dierbaren. Niet alleen fysiek is deze ziekte zwaar, ook emotioneel. Het is niet altijd eenvoudig om het hierover te kunnen hebben. Met het inloophuis in onze gemeente is er voor onze inwoners een veilige plek waar ze in gesprek kunnen met lotgenoten en informatie of steun kunnen krijgen.

De gemeente Pijnacker-Nootdorp ondersteunt Stichting Deborah. Het gaat om een proef van een half jaar. Bij voldoende belangstelling wordt er gekeken naar een meer permanente openstelling. Kijk voor alle informatie over het Inloophuis Debora op de website www.inloophuisdebora.nl of volg de stichting op Facebook, www.facebook.com/inloophuisdelft