Werkmakelaars

Wilt u inzicht in uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Hulp bij het maken van een CV? Of wilt u oefenen voor een sollicitatiegesprek? Dan kunt u terecht bij onze werkmakelaars Astrid Weerdenburg en Marco Peper. Zij helpen werkzoekenden met een uitkering bij het vinden van een passende baan.

De Nederlandse arbeidsmarkt biedt vele kansen op het vinden van een baan. Maar passen deze banen ook bij wat u in gedachten heeft? En wat kunt u zelf doen of veranderen? Astrid en Marco kennen de arbeidsmarkt als geen ander en informeren u graag over uw mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan trainingen gericht op het vinden van werk, banenmarkten of gesprekken waarin u als werkzoekende de kans krijgt om uzelf te presenteren aan één of meerdere werkgevers.

Onze werkmakelaars werken met een top 30 van werkzoekenden die naar verwachting snel in aanmerking komen voor een baan. Deze kandidaten zijn continu in beeld bij vacatures die voorbij komen en krijgen persoonlijke uitnodigingen voor activiteiten zoals bijvoorbeeld een banenmarkt.

Deze top-30 is een flexibele groep van werkzoekenden: als er kandidaten uitstromen naar werk, komen er weer nieuwe kandidaten bij.

Wilt u ondersteuning van de werkmakelaars en/of in de top 30 komen? Neem contact met ons op via werkmakelaar@pijnacker-nootdorp.nl Of vraag uw klantmanager naar de mogelijkheden.

Even voorstellen…

Marco Peper en Astrid Weerdenburg

Astrid heeft jarenlang ervaring in de arbeidsbemiddeling. Met deze ervaring kan zij u goed adviseren en ondersteunen. Haar manier van aanpak is direct, op een respectvolle manier. Ze benoemt de zaken zoals ze zijn, zonder te oordelen. Marco is een gedreven trainer en coach. Wat heeft u nodig? Waar liggen de kansen? En hoe kan iedereen een stap vooruit doen? Astrid en Marco zetten hun deskundigheid in om samen met u een resultaat te boeken.