Stichting Leergeld, kindpakket

Heeft u een kind tussen de 4 en 18 jaar op de basisschool of het voortgezet onderwijs? En heeft u een inkomen tot maximaal 130% van de bijstandsnorm (bekijk de Normbedragen bijstand)? Dan kunt u via Stichting Leergeld gebruik maken van het kindpakket van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Het kindpakket van gemeente Pijnacker-Nootdorp bestaat uit verschillende onderdelen. U kunt een aanvraag doen voor één of meer onderdelen:

Computer*

U mag eens per drie jaar één computer aanvragen voor het hele gezin. Dit mag ook wanneer uw kind nog op de basisschool zit.

Laptop*

U mag eens per drie jaar een laptop aanvragen voor elk kind dat naar het voortgezet onderwijs gaat. Hiervoor betaalt u een eigen bijdrage van € 50,00.

Fiets*

Voor kinderen op de basisschool mag u per kind eens per drie jaar een fiets aanvragen. Voor kinderen op de middelbare school mag u per kind eens per vijf jaar een fiets aanvragen.

Jarige Job verjaardagsbox

In de verjaardagsbox zit alles wat nodig is voor een verjaardag: lekkers voor thuis, traktaties voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes en een taart die met glazuur, slagroom en kaarsjes kan worden omgetoverd tot verjaardagstaart.

Kindpas

De kindpas is bedoeld voor de aanschaf van kleding, schoenen, een jas, leesboeken etc. De kindpas is als enige onderdeel van het kindpakket ook beschikbaar voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar.

Schoolspullenpas 

Met de Schoolspullenpas kunt u agenda’s, schriften, etuis, pennen en dergelijke aanschaffen voor uw kind. U ontvangt de pas aan het begin van de zomer.

* Tweedehands zo ver de voorraad strekt. Al deze producten zijn gereviseerd, opgeschoond en voldoen aan de hedendaagse (ICT) eisen.

Meer informatie over het kindpakket vindt u op de website van Elk kind doet mee. Hier kunt u ook uw aanvraag indienen. Voor overige vragen kunt u per e-mail contact opnemen met Stichting leergeld via info@elkkinddoetmee.nl.