Jongerencoach voor werkzoekende jongeren

Voor jongeren is het niet altijd eenvoudig om een baan te vinden die bij hen past. Jongeren tussen de 23 en 27 jaar kunnen voor advies en begeleiding terecht bij Marco Peper, Jongerencoach van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Marco ondersteunt jongeren uit onze gemeente bij hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Waar mogelijk motiveert, stimuleert en activeert hij jongeren en, zo nodig, confronteert hij hen met hun gedrag.

Jongerencoach Marco Peper kent de leefwereld van jongeren vanuit zijn jarenlange werkervaring. Én hij is zelf vader van drie inmiddels volwassen dochters. Hij houdt van reizen, sporten en muziek en vindt jongeren fantastisch om mee te werken:

“Iedereen heeft talent, al weten sommigen dat zelf niet. Met elkaar kijken wat je kunt, wat je wilt bereiken, wat je daarvoor moet doen, en welke hulp je daarbij kan gebruiken: dat is mooi om te doen. Vooral wanneer jongeren daardoor in zichzelf en hun mogelijkheden gaan geloven, en er echt voor willen gaan.”

  • voor hulp bij het opstellen van een goed CV;
  • advies voorafgaand aan jouw sollicitatie;
  • advies en ondersteuning bij het vinden van een baan;
  • begeleiding bij contacten met mogelijke werkgevers.

Woon jij in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Ben je jonger dan 27 jaar en op zoek naar een baan? En wil je je daarbij laten adviseren en/of ondersteunen door de Marco? Bel 14015 of stuur een mail met het verzoek om een afspraak naar jongerencoach@pijnacker-nootdorp.nl. Je krijgt gegarandeerd binnen drie werkdagen een antwoord!