Goedkope fiets of computer van Ecoware

Heeft u een minimuminkomen? Vraag dan aan uw consulent of u in aanmerking komt voor een goedkope fiets of computer van Ecoware. Met een fiets beschikt u over vervoer. Een computer kan het schrijven van een sollicitatiebrief makkelijker maken.

EcoWare is een re-integratiebedrijf in Zoetermeer.

In de fietsenwerkplaats van worden gebruikte dames-, heren- en kinderfietsen opgeknapt. Alle fietsen worden gecontroleerd op veiligheid en zijn na reparatie technisch weer in prima staat. Ook worden de fietsen grondig schoongemaakt. Vervolgens kunnen de fietsen voor een bescheiden bedrag gekocht worden door mensen met een minimuminkomen. Ook inwoners van Pijnacker-Nootdorp komen in aanmerking voor een dergelijke fiets.

Ecoware heeft ook een computerwerkplaats. Hier krijgen gebruikte computers, beeldschermen en printers een tweede leven. De computers gaan naar maatschappelijke doelgroepen: scholen, stichtingen, verenigingen en mensen met een minimuminkomen. Ook voor inwoners van Pijnacker-Nootdorp is het mogelijk om op deze manier voordelig een (gebruikte) computer aan te schaffen. Zo kunt u makkelijker solliciteren.

Wilt u in aanmerking komen voor een fiets of computer van EcoWare? Bespreek dan de mogelijkheden met uw bijstandsconsulent.

Ecoware heeft een showroom op de Wattstraat 58 in Zoetermeer, tel. (079) 343 60 20.

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. Vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Meer informatie staat op www.ecoware.nl.