Regiotaxi, vervoer binnen de regio

De Regiotaxi is een aanvulling op het openbaar vervoer. Iedereen kan er gebruik van maken. U wordt gehaald en gebracht waar u maar wilt binnen de regio, van deur tot deur. Vaak reist u met andere passagiers. Daarom duurt een rit met de Regiotaxi meestal wat langer.

Wmo-pas bij ziekte of beperking

Heeft u een ziekte of beperking waardoor u niet kunt reizen met het openbaar vervoer? Of bent u voor vervoer afhankelijk van anderen, maar heeft u niemand om op terug te vallen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Wmo-pas Regiotaxi. Met deze pas betaalt u minder voor het gebruik van de regiotaxi.

Tip: u kunt altijd een Regiotaxipas aanvragen via www.regiotaxi.haaglanden.nl.

Voor de Wmo-pas Regiotaxi heeft u een Wmo-indicatie nodig. Vul hiervoor het Wmo-meldingsformulier in. Houd uw DigiD-code bij de hand.

Wilt u gebruikmaken van de Regiotaxi? Bel dan 088-9666 000. U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur. Reserveer de Regiotaxi minimaal een uur vóór de door u gewenste vertrektijd. Houdt er rekening mee dat de Regiotaxi een kwartier voor of na de gevraagde tijd kan arriveren.

De voertuigen van de Regiotaxi zijn toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen, kinderwagens en rollators en voldoen aan alle veiligheidseisen. Als u een Regiotaxi reserveert moet u wel aangeven of u van één van bovenstaande middelen gebruik maakt.

U kunt tot vijf zones binnen de regio reizen. Voor ritten die langer zijn dan 5 zones, kunnen reizigers met een mobiliteitsbeperking gebruik maken van Valys. Informatie vindt u op onze pagina Valys, vervoer buiten de regio of op www.valys.nl.

Bel met 088-9666011 of kijk op de website regiotaxi.haaglanden.nl