Ontheffing aanvragen spitsafsluiting Nieuwkoopseweg

De Nieuwkoopseweg is op bepaalde tijden via een bollard afgesloten voor motorvoertuigen. De afsluiting geldt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 09.00 uur en tussen 15.00 uur en 18.00 uur.

  • Bewoners komen in aanmerking voor een ontheffing voor maximaal twee voertuigen per adres. Deze voertuigen moeten geregistreerd zijn op het eigen adres aan de Nieuwkoopseweg of Balijade.
  • Bedrijven komen in aanmerking voor een ontheffing voor elk voertuig dat geregistreerd staat op de bedrijfsvestiging aan de Nieuwkoopseweg of Balijade.

Vul het aanvraagformulier in en stuur het met een kopie van het kentekenbewijs van de auto(’s) waar het om gaat naar de gemeente.

Aanvraag ontheffing spitsafsluiting Nieuwkoopseweg – bedrijfsvoertuigen

Aanvraag ontheffing spitsafsluiting Nieuwkoopseweg – privevoertuig

Op dit moment kost deze ontheffing niets.

U kunt het aanvraagformulier ook gebruiken voor het doorgeven van een kentekenwijziging.

  • Vanuit Pijnacker zijn de volgende adressen bereikbaar: Nieuwkoopseweg Pijnacker, huisnummers 1 tot en met 19a en 2 tot en met 46b en de gehele Balijade
  • Vanuit Nootdorp zijn de volgende adressen bereikbaar: Nieuwkoopseweg Nootdorp, huisnummers 1 tot en met 61 en 2 tot en met 54 en Nieuwkoopseweg Pijnacker, huisnummers 21-23 en 48-58