Uitstel betaling gemeentelijke belastingen ondernemers (COVID-19)

Bent u een ondernemer en heeft u door de eerdere maatregelen omtrent COVID-19 betalingsproblemen? Dan kunt u voor uw gemeentelijke belastingen tijdelijk uitstel van betaling aanvragen.

Nadat u het verzoek heeft ingediend wordt er contact met u opgenomen. Er wordt dan beoordeeld of u in aanmerking komt voor uitstel van betaling en of er een passende oplossing voor uw situatie is. U moet dan bijvoorbeeld denken aan het treffen van een betalingsregeling. Als ondernemer komt u niet in aanmerking voor kwijtschelding.

Vul het online formulier in. Hiervoor heeft u eHerkenning nodig. Heeft u de aanslag gemeentelijke belastingen op uw privé naam opgelegd gekregen en heeft u een eenmanszaak of bent u een ZZP’er? Dan kunt u inloggen met uw DigiD. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een passende oplossing te vinden. U ontvangt namelijk tijdelijk uitstel van betaling en zal de aanslag gemeentelijke belastingen uiteindelijk moeten betalen. Het verlenen van kwijtschelding aan ondernemers is niet mogelijk. Het treffen van een betalingsregeling wel.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@pijnacker-nootdorp.nl. Vermeld hierin uw aanslagnummer.