Te koop: kavel 26 Heron

Inschrijving gesloten

Sinds woensdag 29 mei 12:00 uur is de inschrijving gesloten. Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven.

Kavel 26 aan de Stoomweg op bedrijventerrein Heron in Nootdorp is te koop. De verkoop verloopt via een openbare selectieprocedure. Meer over deze bedrijfskavel en de procedure leest u op deze pagina.

Kenmerken bedrijfskavel

  • Oppervlakte: circa 2.098 m2
  • Kadastraal: sectie A nummer 6553 (bekend gemeente Nootdorp)

Openbare selectieprocedure

Het doel van de verkoop is om een ondernemer te vinden die voor eigen gebruik de bedrijfskavel koopt en ontwikkelt. Iedere geïnteresseerde ondernemer kan deelnemen aan deze selectieprocedure. De inschrijfperiode voor deze selectie loopt tot woensdag 29 mei 2024, 12.00 uur. De procedure is te lezen in de onderstaande leidraad.

Alle bijlagen behorende bij de selectieprocedure:

* Dit document is niet digitaal toegankelijk. Ondervindt u hierdoor problemen, neem dan contact op via info@pijnacker-nootdorp.nl.

Sinds woensdag 29 mei 12:00 uur is de inschrijving gesloten. Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven.

De verkoop vindt plaats middels een openbare selectieprocedure. Iedere ondernemer krijgt de gelegenheid om zich in te schrijven. De inschrijvingen worden beoordeeld aan de hand van vastgestelde criteria. De kavel wordt gegund aan de inschrijver met de beste beoordeling en met een minimaal behaalde score van 50 punten. 

Begin juli wordt de nieuwe eigenaar van de kavel bekend gemaakt. 

Bedrijvenpark Heron in Nootdorp is door de gunstige ligging aan de A12 (afslag 5) en langs de Randstadrail perfect bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Heron biedt ruimte en excellente voorzieningen aan topbedrijven in zeer diverse branches. Op de website van Bedrijvenpark Heron vindt u meer informatie.

Het perceel ligt op bedrijvenpark Heron, nabij Randstad Railstation Nootdorp en in het zicht van autosnelweg A12. Bedrijvenpark Heron ligt op 1,3 km van afrit 5 ‘Nootdorp/Den Haag Leidschenveen Ypenburg’ van de autosnelweg A12.  

Figuur 1 kantoor/bedrijfskavel bedrijvenpark Heron Nootdorp, nabij A12