Binnenkort te koop: kavel 38A De Boezem

Kavel 38A gelegen op de hoek van de Meenlandweg en de Verlaatweg op bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker gaat binnenkort in de verkoop. Meer over deze bedrijfskavel en de procedure leest u op deze pagina.

Kenmerken bedrijfskavel

  • Oppervlakte: circa 3.190 m2
  • Kadastraal: sectie B nummer 8708 (bekend gemeente Pijnacker)

Openbare selectieprocedure

Het doel van de verkoop is om een ondernemer te vinden die voor eigen gebruik de bedrijfskavel koopt en ontwikkelt. Iedere geïnteresseerde ondernemer kan deelnemen aan deze selectieprocedure. De inschrijfperiode start op maandag 30 september 2024 om 12.00 uur en loopt tot woensdag 4 december, 12.00 uur. Binnenkort wordt de pagina aangevuld met de leidraad en alle beschikbare informatie.

Bedrijvenpark Boezem Oost is 22 hectare groot. De ligging maakt Boezem Oost vooral interessant voor lokaal en regionaal opererende ondernemers. Kijk voor meer informatie over bedrijvenpark Boezem Oost op www.bedrijvenparkdeboezem.nl.

Het terrein ligt naast bedrijvenpark Boezem West en dichtbij de dorpskern van Pijnacker. Bedrijvenpark De Boezem ligt op 5 minuten afstand van A12 en 7 km van TU Delft via de A13. Via de Oostelijke Randweg komt u direct op de N470.