Wijkmanagers

Iedere kern in Pijnacker-Nootdorp heeft een wijkmanager als aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de leefbaarheid in de buurt.

Wijkmanagers Peter van der Sman (Pijnacker), Karin Beek (Nootdorp) en Maaike Volker (Delfgauw/Oude Leede)

U kunt uw wijkmanager aanspreken als u opmerkingen of vragen heeft over uw woon- en leefomgeving. Misschien wilt u iets betekenen voor uw wijk of buurt? Of heeft u een idee voor een (gezamenlijk) initiatief of activiteit? Wilt u iets oganiseren met de Buurtknip of een bloembak aanvragen? Uw wijkmanager denkt graag met u mee. U kunt uw wijkmanager per mail of telefoon benaderen, of u kunt binnenlopen bij een wijkmanagerspreekuur 

Meldpunt Leefomgeving

Voor vragen of opmerkingen over het dagelijkse beheer van de woonomgeving kunt u zich richten tot het Meldpunt Leefomgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het groenonderhoud, slechte bestrating, straatverlichting of parkeeroverlast.  

U kunt de wijkmanager via verschillende kanalen bereiken. Naast bellen, e-mailen, whatsappen of berichten via social media zijn de wijkmanagers ook regelmatig zichtbaar in de wijken aanwezig. Er worden bijvoorbeeld wandelingen door de wijk gemaakt met het Driemensschap. Ook bij activiteiten en evenementen en bij drukbezochte plekken in de wijk, zoals winkelcentra, pleinen en speelplekken zijn de wijkmanagers en hun partners regelmatig te vinden. U kunt uiteraard ook een aparte afspraak maken. Hieronder vindt u de contactgegevens:

Wijkmanager Nootdorp

Karin Beek

Tel: 06-27902820

E-mail: k.beek@pijnacker-nootdorp.nl

Twitter: www.twitter.com/Wijkm_Nootdorp

Facebook: www.facebook.com/wijkmanagernootdorp

Wijkmanager Delfgauw/Oude Leede  

Maaike Volker

Tel: 06-15166256

E-mail: m.volker@pijnacker-nootdorp.nl

Twitter: www.twitter.com/WijkmDelfgauwOL

Facebook: www.facebook.com/wijkmanagerdelfgauwoudeleede

Instagram: www.instagram.com/wijkmanagerdelfgol 

Wijkmanager Pijnacker 

Peter van der Sman

Tel: 06-51549081

E-mail: p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl

Twitter: www.twitter.com/Wijkm_Pijnacker

Facebook: www.facebook.com/wijkmanager.pijnacker