Aanhanger van Schoon

Bent u ook aanhanger van een schone buurt? Wilt u het zwerfafval in uw eigen buurt aanpakken? Leen dan gratis de Aanhanger van Schoon voor een eigen zwerfvuil-opruimactie.

De aanhanger is bedoeld voor grote gezamenlijke schoonmaakacties in Pijnacker-Nootdorp. Denk daarbij aan het opruimen van zwerfvuil met de buurt, de straat, de school of de vereniging.

In de aanhanger zit alles wat nodig is om zwerfvuil op te ruimen: prikkers en knijpers, bezems, veiligheidshesjes, afvalzakken enzovoort. Ook zit er een afvalcontainer in voor de volle vuilniszakken afval die u verzamelt.

Wanneer u ons wilt helpen met het schoonhouden van de openbare ruimte, kunt u hiervoor knijper(s) en afvalring(en) in bruikleen krijgen. Deze zijn aan te vragen door een e-mail te sturen naar serviceloketwijkzaken@pijnacker-nootdorp.nl. Vermeldt hierbij uw naam en adres.

  • U reserveert de aanhanger via het aanvraagformulier.
  • U krijgt vervolgens een bericht of de aanhanger op de door u gewenste datum beschikbaar is.
  • De gemeente brengt de aanhanger naar de afgesproken plaats en haalt de aanhanger met het ingezamelde zwerfvuil ook weer op.
  • Het brengen en ophalen van de aanhanger gebeurt altijd op een doordeweekse dag.
  • Per aanvraag is er één vaste contactpersoon die aanwezig is bij het brengen en halen van de aanhanger. Deze persoon is ook verantwoordelijk voor de sleutel.
  • U gaat zorgvuldig om met de geleende spullen. U zorgt ervoor dat de aanhanger met alle daarbij behorende spullen compleet en onbeschadigd wordt ingeleverd.

Het lenen van de Aanhanger van Schoon is helemaal gratis.