Terug naar het overzicht

Veiligheidsontbijt op 10 oktober

Jaarlijks in oktober richt de campagne de ‘Week van de Veiligheid’ zich op ondernemers en hun medewerkers. In deze week worden verschillende vormen van veiligheid onder de aandacht gebracht. Denk aan: cybercrime, het voorkomen van overvallen, het tegengaan van winkelcriminaliteit. Dit alles met het uiteindelijke doel ondernemers en hun medewerkers weerbaar te maken en daarmee Nederland veiliger te krijgen.

In dit kader organiseren de bedrijvenparken De Boezem, Heron en Oostambacht samen met het Platform Veilig Ondernemen (PVO) en de gemeente Pijnacker-Nootdorp op dinsdag 10 oktober van 7.30-9.00 uur een Veiligheidsontbijt voor alle geïnteresseerde ondernemers in onze gemeente.

Onder het genot van een heerlijk ontbijt staan we stil bij de gevaren van cybercriminaliteit en ondermijning. De inloop is vanaf 07.00 uur. Toegang is gratis. Locatie: Raadszaal Gemeentehuis, ingang Emmastraat 165 te Pijnacker.

Programma

07.00 – 07.30 uur           Inloop en ontbijt
07.30 – 08.45 uur           Officieel programma

Tijdens deze bijeenkomst, is Ewout Genemans dagvoorzitter. Ewout Genemans is een Nederlandse televisieproducent, presentator, acteur, dagvoorzitter en spreker. Hij presenteert verschillende televisieprogramma’s bij RTL en met zijn televisieproductiebedrijf No Pictures Please produceert hij tv-programma’s.

Burgemeester Björn Lugthart opent de bijeenkomst en er zijn interessante gastsprekers. Na afloop van het officiële programma is er de mogelijkheid om te netwerken, zijn er informatie stands en kun je een kijkje nemen in een hennepcontainer. In de hennepcontainer is een levensechte hennepkwekerij nagebouwd. Hierin kun je dan ook kennismaken met de wereld van de hennepteelt en de gevaren ervan. Ook kun je in gesprek met wethouder Bart van Straten en handhavers van de gemeente en politie. Na afloop krijgen alle ondernemers een leuke attentie mee.

U bent welkom

Alle ondernemers zijn van harte welkom. Wij hopen dat je erbij bent! Meld je aan bij a.monshouwer@pijnacker-nootdorp.nl  of n.bakker@ericis.nl. Heb je dieetwensen? Laat ons die weten en we houden er rekening mee.